Hon är Pernilla Wahlgrens nya assistent

Cecilia ”Ia” och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har ett fullspäckat år bakom sig med ett enorm husbygge på sina axlar.
Under tiden har hon haft stor hjälp av sin vän Cecilia ”Ia”.
Hon har även kommit att bli Pernillas nya assistent.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Hellenius chockar Bianca Ingrosso
0:29

Efter reklamen: David Hellenius chockar Bianca Ingrosso

(0:29)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, har ständigt något på sitt schema. Om det inte är inspelning av Wahlgrens värld eller turnérande med Pernilla Wahlgren har hybris så har hon under året byggt hennes nya gigantiska villa i Lidingö.

Inför en flytt krävs mycket arbete som rensning och städning och vid sin sida har hon haft Ceclilia ”Ia” – någon tittarna är väl bekanta med vid det här laget då hon ofta syns i Wahlgrens värld.

När Pernillas barn Oliver Wahlgren Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso och Theo Wahlgren var små så var hon även barnflicka – så hon har stått familjen nära under många år.

Men nu är nästa steg taget och Ia är numera Pernillas assistent. Det bekräftar Pernilla i Biancas vlogg på Youtube.

– Jag har en julinsamling varje år tillsammans med min gamla barnflicka, numera assistent Ia, säger Pernilla i videon varpå Bianca frågar om det är hennes assistent nu och hon säger ja.

Pernilla Wahlgrens assistent Cecilia ”Ia”

På Pernillas Instagram har hon generöst delat med sig av den långa flyttprocessen med allt vad det innebär. Hon har bland annat påmint sig själv att aldrig någonsin flytta igen och bli bättre på att rensa undan.

Och här har Ia varit till stor hjälp för Pernilla. Hon har nämligen varit den som dragit i rensningen i Pernillas gamla hus. Pernilla berättade på Instagram att de tillsammans kom på en lösning hur det skulle gå till rent praktiskt att få allt klart innan det var dags att flytta ut.

Eftersom jag nästan aldrig är hemma eller ledig, så löser vi det genom att Cecilia tömmer rum för rum, låda för låda, och skickar bilder på allt, och så skickar jag tillbaka vad som ska sparas & vad som ska slängas

Nu står huset klart – efter många om och men

Resan har varit lång och Pernilla har stött på flera motgångar i det enorma arbetet mot drömhuset – men nyligen kunde hon äntligen meddela att huset står klart och familjen kommer att samlas i huset under jul för att inviga hennes nya hem!

”Där står det och lyser. Mitt Drömhus…! Min galna idé för snart 3 år sedan. Att jag som ensamstående singelmorsa skulle hitta en tomt & låta bygga mitt eget drömhus…! MYCKET har hänt sedan dess…!! Jag träffade kärleken, jag missbedömde byggtiden, och sålde mitt dåvarande hus alldeles för tidigt och har nu bott i kappsäck, på hotell och i tom lägenhet utan möbler med hela mitt hem magasinerat i 8 månader….!”, skriver Pernilla på sin Instagram och fortsätter:

Men nu står det där. Färdigt. I går gick den sista slutbesiktningen igenom!!! Nu ska vi bara bygga klart trappan upp till huset, lösa hissen - och om allt går i lås och blir klart i tid, blir det inflyttningsfest lagom till Jul & min födelsedag…! Bästa födelsedagspresenten jag skulle kunna få…!

FOTO: Instagram/Henrik Montgomery/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN