TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Här är okända kändissonen bakom sommarens succélåt

17 aug, 2017 
Bandet Tjuvjakts låt ”Tårarna i halsen” har slagit igenom stort i sommar. Alla nynnar vi på raden ”kanske regnar i april eller snöar i Prag”, men visste ni att en av bandets medlemmar är en kändisson?!
Annons

En hit som slagit igenom stort i sommar är ”Tårarna i halsen” med Tjuvjakt. Vet ni vilken låt vi pratar om? Ja! Det vet ni så klart, man hör ju någon tralla på den nästan hela tiden. Gruppen Tjuvjakt består fem killar som heter Fredrik Woodz, Olle Grafström, Jesper Swärd, Arvid Lundquist och Kid Eriksson.

Ja, ni vet vilken låt vi pratar om, men något ni kanske inte vet däremot, är att en av bandmedlemmarna är en kändisson! Kid Eriksson, 26, är ingen mindre än Thomas ”Orup” Eriksson, 58, och Sofia Wistams, 51, son. Sofia och Orup var gifta mellan 1989 och 1996, och Kid är det forna makarnas enda gemensamma barn. Men han har en stor syskonskara på både mamma och pappas sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vad tycker ni? Är han lik sin mamma och pappa? En annan grej som är kul att veta om Kid, är att det är han som klipper mamma Sofia och Pernilla Wahlgrens, 49, podcast ”Wahlgren och Wistam”, och att hans röst halkar in även där ibland.

Foto: IBL, Instagram

Annons