LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carolas nya pojkvän – Petra Marklunds ex

27 nov, 2014 
AvElisabeth Andersson
Sångerskan Carola Häggkvist har tidigare hintat om att hon har hittat en ny man – nu avslöjar hon att den lycklige är Petra Marklunds ex.
Annons

Hon har varit den stora stjärnan i “Så mycket bättre” under hösten och fått tv-tittarnas kärlek. Även på den privata fronten är det rosenrött för Carola Häggkvist, 48.

Tidningen Hänt i Veckan skriver att den nya kärleken är Petra Marklunds, 30, ex Jimmy Källqvist, 44, som fångat sångerskans hjärta.

– Vi känner varandra sedan tidigare. Vi har träffat på varandra i livet. Han är inte så offentlig men han kan synas ibland… Jag vill inte säga för mycket för det betyder så mycket. Det här hände litegrann när man minst anar det, det bara hände, det är bättre än jag någonsin kunde tro. Jag är fantastiskt lycklig. Det känns så rätt och naturligt, beskrev stjärnan romansen för Aftonbladet.

Paret ska har varit tillsammans sedan oktober och när Carola nyligen skulle sjunga på en 40-årsfest på Victoria i Stockholm lämnade hon restaurangen tidigt, utan att uppträda, för att få träffa sin kärlek som spelade ett par kvarter bort.

Jimmy spelar bas i bandet JB Quartet och den 16 november gästade Carola bandet under en minnesstund för avlidne gemensamme kollegan Magnus Persson.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons