Här är allt vi vet om säsong 5 av Netflix-serien The Crown

The Crown, blir det en säsong 5?

FOTO: Netflix
Säsong 4 av Netflix-serien The Crown finns nu att streama.
Men fortfarande kvarstår en fråga, blir det en säsong 5?
Läs svaret här!
Då har de fyra nya Beck-filmerna premiär
Slå på ljud

Netflix fortsätter att leverera och under höstens rusk kommer streamingtjänsten nog vara mångas hjälte då de har ett otroligt utbud av filmer och serier.

Nyligen hade den fjärde säsongen av The Crown premiär på Netflix och snabbt klättrade serien upp bland de mest sedda. Många bränner av alla avsnitt med detsamma och undrar såklart redan om det kommer en ytterligare säsong. Svaret på den frågan är: ja!

Säsong 5 av The Crown

Ja, det är faktiskt med all säkerhet vi kan säga att det kommer en femte säsong av Netflix-serien The Crown.

Det är nämligen så att det redan sedan tidigare varit bestämt att serien ska bestå av hela sex säsonger! Men när det blir och hur många avsnitt är däremot mer oklart i skrivande stund.

Så, exakt när The Crown säsong 5 släpps står inte klart i nuläget, men förhoppningsvis kan tittarna förvänta sig en premiär under år 2022.

Prins Williams ord om The Crown

Enligt Daily Mail verkar prins Harry inte så positivt ställd till serien. En källa till tidningen menar att han ska ha insisterat på att The Crown ska läggas ned tidigare, innan det hinner nå honom och Meghan Markle. Han ska även anse att serien är illojal och oförskämd, samt att Netflix förlöjligar hans familj.

Meghan Markle och Prins Harry

Meghan Markle och Prins Harry.

FOTO: MISC/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vad handlar The Crown om?

Serien är amerikansk-brittisk och hade premiär för första gången år 2016. Den skildrar Elisabeth ll:s tid som regerande drottning. Tidsmässigt har de tagit med tiden från trontillträdet år 1952 och framåt.

LÄS OCKSÅ: Här är allt vi vet om säsong 2 av Emily in Paris på Netflix

LÄS OCKSÅ: Chris O'Neills ex-flickvänner – så lever de i dag

FOTO: Netflix

FRÅN FÖRSTASIDAN