Här är allt vi vet om säsong 2 av Emily in Paris på Netflix

Emily in Paris

FOTO: TT
Netlix-serien Emily in Paris har tagit tv-tittarna med storm.
Men frågan är, kommer det en uppföljning?
Här är allt vi vet om säsong 2 av Emily in Paris.
Intervju med Idol-Niklas
Slå på ljud

Den amerikanska drama-komedin Emily in Paris på Netflix är en serie som snabbt hoppade upp som en av de mest populära och mest sedda. Serien hade premiär på Netflix den 2 oktober 2020.

Lily Collins spelar huvudkaraktären som Emily – som är en amerikansk kvinna som flyttar till Paris. Orsak? Ett jobb. På arbetsplatsen kämpar Emily för att lyckas, men fokuset ligger även på att leta efter kärleken och på vägen stöter hon på lite av en kulturkrock.

Karaktären Emily är en driven 25-åring från Chicago som i serien jonglerar mellan karriären, nya vänskaper och såklart kärlek!

Fler skådespelare i serien är bland annat Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Bruno Gouery, Ashley Park, Camille Razat och Samuel Arnold.

Efter att tittarna snabbt plöjt tio lyckade avsnitt av serien har såklart snabbt frågan om en ny säsong väckts.

Blir det en säsong 2 av Emily in Paris?

Skaparen av serien, Darren Star, verkar rättså självsäker på Emily in Paris framtid. Han har faktiskt redan uttalat sig till The Oprah Magazine om en eventuell andra säsong med orden:

– I säsong två kommer Emily ha kommit till rätta i sin nya värld.

Han säger även att Emily ”kommer att känna sig mer hemma i stan”, vilket leder till att hon för fulla muggar skapar ett liv där.

Men det är inte bara skaparen av serien som är peppad på en säsong 2, även Lily Collins som ju spelar Emily verkar taggad på en ny säsong.

– Jag vill inget hellre än att resa tillbaka till Paris och göra en ytterligare säsong, säger Lily Collins om Emily in Paris till Vanity Fair.

Hon berättar även att det flera gånger hänt under inspelningen av första säsongen att flera idéer kommit på tal som varit så bra att de noterats.

När går premiären av Emily in Paris säsong 2 av stapeln?

Ja, det ser ljust ut för en säsong 2. Men coronaviruset som råder världen över kan vara ett hinder för en eventuell ny inspelning, vilket gör det svårt att luska mer i det. Så, när en eventuell säsong två sänds får helt enkelt framtiden utvisa!

FOTO: Everett Collection/TT

LÄS ÄVEN: Allt du vill veta om Lucas Bravo i Netflix-serien Emily in Paris

LÄS ÄVEN: Sofia Karemyr om pojkvännen Martin och tv-serien Partisan

FRÅN FÖRSTASIDAN