LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är alla deltagare i THE JOURNEY – 15 dagar i Nepal 2022

18 maj, 2022 
Felicia Hovryd
The Journey 2022
Under hösten kommer vi få följa sex stycken svenska kändisars resa genom Nepal. Här är allt du vill och behöver veta om deltagarna som gör resan mot Himalaya!
Annons
Omar Rudberg tar över rollen som reporter – Se klippet härBrand logo
Omar Rudberg tar över rollen som reporter – Se klippet här

I höst är det premiär för programmet THE JOURNEY – 15 dagar i Nepal. Precis som namnet på programmet skvallrar om får vi se sex stycken svenska kändisars resa genom Nepal.

Resan börjar i nationalpark Chitwan, en subtropisk tätdjungel med djur så som elefanter, noshörningar, tigrar och krokodiler. Sedan vandrar de genom det nepalesiska landskapet för att möta lokalbefolkningen och ta del av deras vardag. Efter 15 dagars resande ska de nå slutdestinationen – Himalaya.

Annons

Peter Stormare

Peter Stormare, 68, är en av Sveriges mest kända skådespelare. Han är van att spela ondskefulla karaktärer på filmduken. Vi har sett honom med tvivelaktig moral i filmer och serier så som Minority Report, The Big Lebowski, Prison Break och Fargo.

Izabella Scorupco

Skådespelaren, fotomodellen och sångerskan Izabella Scorupco, 51, gjorde debut som 18-åring i Staffan Hildebrands Ingen kan älska som vi. År 1995 blev hon världskänd i sin roll som Bondbrud i filmen Goldeneye där hon spelade mot Pierce Brosnan.

Annons

Roy Fares

Konditorn och tv-profilen Roy Fares, 33, tog svenska folket med storm när han dök upp som jurymedlem i Dessertmästarna. Men vi har också fått ta del av han magiska kunskaper inom bakning genom sitt egna program United States of Cakes och mängder med bakböcker.

Kristina ’Keyyo’ Petrushina

Annons

Kristina ’Keyyo’ Petrushina, 25, fick sitt stora genombrott via sin Youtubekanal, men är idag skådespelare, programledare och komiker. Hon har var 2021 med i Let's dance och kom på en tredje plats.

Therese Alshammar

Den före detta elitsimmaren Therese Alshammar, 44, hann med mycket innan hon avslutade karriären som 39-åring. Med sammanlagt 72 medaljer är Therese den simmare i Europa som genom tiderna tagit flest internationella mästerskapsmedaljer. 2018 var Therese med i Let's dance.

Annons

Alfred Svensson

Alfred Svensson, 30, är skådespelaren och komikern och är mest känd för sin roll som Billy Öhman i humorserien Leif & Billy, han har även medverkat i serien Folk med ångest och haft mindre roller i Solsidan och Bonusfamiljen.

- Vi är väldigt stolta över att kunna bjuda tittarna på detta spännande program i höst. Vi kommer att få följa med några av våra främsta skådespelare, idrottare och komiker på deras livs äventyr med allt vad det innebär från utmaningar till inre reflektioner. Äktheten i detta äventyr är något jag hoppas och tror att våra tittare kommer att gilla, säger Filippa Wallestam som är EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

THE JOURNEY – 15 dagar i Nepal 2022 sänds i höst på Viaplay.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons