Följarnas frågor: Har Anis Don Demina och Filippa Toremo gjort slut?

Anis Don Demina och Filippa Toremo.

Anis Don Demina har sedan ett år tillbaka levt ihop med flickvännen Filippa Toremo.
Under de senaste veckorna har det däremot spekulerats i att paret skulle ha gjort slut.
Både frågor och påståenden om förhållandet har dykt upp på många olika ställen.
Slå på ljud

Artisten, radioprofilen och programledaren Anis Don Demina, 28, syns överallt just nu. Han ledde Melodifestivalen i fiol och är just nu aktuell med Idol 2021. Han är Pär Lernströms sidekick och ska vara det under hela hösten.

Anis har inte bara ett framgångsrikt år inom karriären bakom sig utan också i kärlekslivet. Sedan ett år tillbaka lever han ihop med kärleken Filippa Toremo, 24. Paret träffades under en festkväll i Stockholm genom gemensamma kompisar. Anis gick fram till Filippa och var redan förtjust, men under den tiden träffade hon någon annan. En dryg månad senare var Filippa singel och kontaktade Anis och på den vägen är det.

Nu har det däremot dykt upp rykten om att paret skulle ha gjort slut, spekulationerna och påståendena kommer från många olika håll.

Uppbrottsryktet om Anis Don Demina och Filippa Toremo

Ryktet om Anis och Filippas uppbrott startade när Vanessa "Nessa" Elie, 24, som driver Sveriges största spoilerkonto på Instagram vid namn Exonphspoilerseexonphspoiler, la upp ett inlägg om att de har gjort slut.

Vanessa hade en frågestund på Instagram där följarna fick skicka in frågor och hon svarade på om det var sant eller falskt.

Exklusivt
IDOL Fredrik Lundman om kärlekslivet

En fråga handlade om Anis och hans flickvän Filippa. Frågan löd: ”Har Anis och hans tjej gjort slut?”.

Vanessa svarade följaren att det är sant att Anis och Filippa har gjort slut.

Vanessa "Nessa" Elie driver Sveriges största spoilerkonto på Instagram vid namn Exonphspoilerse. På bilden skriver hon att Anis Don Demina och Filippa Toremo har gjort slut.
FOTO: Exonphspoiler/Instagram

Kommentarerna om uppbrottet på Filippa Toremos bilder

Anis har vid flera tillfällen uttalat sig över hur kär han är i Filippa och hur bra förhållandet är, men nu har inte artisten publicerat någon bild på dem två ihop på drygt sex veckor. Filippas senaste bild på paret lades ut för tre veckor sedan. De har heller inte uttalat sig om varandra på länge.

I veckan har däremot Filippa fått flera kommentarer på sin Instagram-inlägg om förhållandet med Anis. Följarna är nyfikna och vill veta om de har gjort slut.

En följare frågar: Är du singel nu?”

Ӏr det slut mellan dig och Anis?, undrar en annan.

Filippa Toremo har inte svarat på någon av kommentarerna.

Hänt har försökt att nå både Anis Don Demina och Filippa Toremo gällande uppbrottsryktet, men ingen av dem har återkommit.

LÄS OCKSÅ: Eric Saade ryter ifrån mot Nicole Falciani efter hårda orden

LÄS OCKSÅ: Elena Belles ord om pojkvännen Gleb Savchenkos dotter

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!