LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Happy Jankells pinsamma möte med världsstjärnan: "Rödhårig psykopat"

04 aug, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Happy Jankell berättar om pinsamma mötet med Zendaya
Happy Jankell har en lång karriär bakom sig där hon stött på en hel del olika stora skådespelare på vägen. Nu berättar hon om det pinsamma mötet med sångerskan och skådisen Zendaya i Los Angeles.
Annons

Skådespelaren Happy Jankell, 24, började sin karriär redan som barn och har spelat en rad olika roller under åren. Främst har hon setts i barn- och ungdomsprogram, men senast spelade hon en av de större rollerna i succéfilmen Ted – för kärlekens skull som handlar om bortgångne artisten Ted Gärdestads liv. Huvudrollen gjordes av Adam Pålsson, 30, och Happy Jankell spelade Lotta Ramel, som var gift med artisten i två år.

Förutom skådespelet har dubbning varit en stor del av Happy Jankells karriär. Hon är rösten bakom många karaktärer i barnfilmer och har återkommande varit rösten för samma karaktär under flera år. En person som därför ligger henne extra varmt om hjärtat är Hollywood-stjärnan Zendaya, 21, som gjort stora roller i filmer som Spider-man: Homecoming och The greatest showman, samt olika filmer och serier på Disney channel. Och den som varit Zendaya på svenska är Happy Jankell.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin Instagram berättar hon nu om ett otroligt pinsamt och förvirrat möte med Hollywood-stjärnan.

Annons

“Jag har dubbat Zendayas svenska röst i snart tio år i olika serier och filmer. Tycker hon är asball och det känns som jag känner henne. För ett par år sedan råkade jag stöta på henne i LA och min reaktion var att springa fram och krama henne för att jag tänkte att det var en kompis…”, skriver Happy Jankell i inlägget.

Men hon hade glömt den pyttelilla detaljen att hon inte känner Zendaya på riktigt. Efter att en vakt uppenbarat sig och Happy Jankell hade fått en skeptisk blick från världsstjärnan kommer hon på att de faktiskt inte känner varandra. Då blir hon stressad, generad och nervös, varpå hon säger “Zendaya, jag är du! Jag är ifrån Sverige men jag är du”, på engelska.

Zendaya förstod ingenting.

“Hon fortsätter le mot denna rödhåriga psykopat som står framför henne och skriker att de är samma person”, fortsätter hon berätta.

Annons

Efter det pinsamma mötet tog vakten med sig Zendaya därifrån, hon tittar på Happy Jankell och säger att det var trevligt att träffas varpå hon svarar “I am Happy by the way”, i en lite lugnare ton då hon insett brutaliteten i sitt påhopp.

“Jag hör hur hon och vakten skrattar, förmodligen åt mig. Över axeln ropar hon tillbaka ‘same here, I’m also happy’, a detta lilla minne tänkte jag på idag när jag kanske för 2728281991 gången ansträngde mig för att låta som henne”, avslutar Happy Jankell.

Denna historien gick hem hos henne följare som vek sig av skratt i kommentarsfältet och sa att Happy Jankel hade gjort deras kväll.

FOTO: IBL, Instagram

Annons