Happy Jankells avundsjuka mot syrran – efter rollen i julkalendern

Årets julkalender närmar sig med rymdiga stormsteg. En av rollerna i årets science fiction-inspirerade julkalendersäventyr ser vi Felice Jankell – något som gör skådissyrran Happy Jankell hyfsat avundsjuk.

1 december närmar sig med relativt snabbt,  vilket också innebär att årets julkalender i SVT rullar igång (yes!). Årets julkalender heter ”Jakten på tidskristallen” och har en tydlig sci-fi-touch. Kika bara postern nedan, som skådespelaren Happy Jankell, 23, lagt ut på sin Instagram, för att insupa starka ”Stranger Things”-vibbar (”Stranger Things” som för övrigt har premiär på Netflix på fredag, 27 oktober).

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

I rollerna märks bland annat Eva Rydberg, 74, Rikard Wolff, 59, Julia Ragnarsson, 25, radioprofilen Kodjo Akolor, 36 – och Felice Jankell, 25.

Och rollen i en julkalender verkar vara något som Felices syster, Happy Jankell, är bra sugen på. Happy postar nu en Instagram-bild med bild på postern för julkalendern, och uttrycker samtidigt en lätt avundsjuka mot syrran.

”Jag & min syster får ofta frågan om vi blir avundsjuka på varandra. Det gemensamma svaret är alltid ”nej, verkligen inte”. Men undantag bekräftar regeln! I vitsilvrig page är min syster med i årets julkalender!! Trots en sipp avund har jag aldrig varit så peppad på en serie…”, skriver hon och avslutar med två snöflingor och ett hjärta.

https://www.instagram.com/p/BaoF-LKjdYg/?taken-by=happyjankell

Happys följare verkar också riktigt pepp på årets julkalender – och Felices kommande instats.

”Herregud jag med så jäääävla avundsjuk!”, skriver en och taggar inte Felice Jankell i kommentaren.

”Skön retro-vibbar på den affischen! Tänker direkt Star Wars och Stranger Things!”, skriver en annan om den tydliga sci-fi-postern.

”Jag är så SJUKT taggad!!!!!!!!! Går av!”, skriver en tredje.

SVT själva säger att serien är ett ”science fiction-äventyr som inspireras av 80-talsklassiker som ”Tillbaka till framtiden och ”E.T.””. Regissören Tord Danielsson menar dock inte att man kommer att tumma på julstämningen – SNÖ kommer att finnas.

LÄS OCKSÅ: Happy Jankells bild avslöjar Molly Nutleys förlovning med SVT-profilen

LÄS OCKSÅ: Happy Jankell om mötet med pappa Thorsten: ”Så sorgligt”

FRÅN FÖRSTASIDAN