LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Happy Jankells avundsjuka mot syrran – efter rollen i julkalendern

24 okt, 2017 
AvJoakim Almén
Årets julkalender närmar sig med rymdiga stormsteg. En av rollerna i årets science fiction-inspirerade julkalendersäventyr ser vi Felice Jankell – något som gör skådissyrran Happy Jankell hyfsat avundsjuk.
Annons

1 december närmar sig med relativt snabbt, vilket också innebär att årets julkalender i SVT rullar igång (yes!). Årets julkalender heter ”Jakten på tidskristallen” och har en tydlig sci-fi-touch. Kika bara postern nedan, som skådespelaren Happy Jankell, 23, lagt ut på sin Instagram, för att insupa starka ”Stranger Things”-vibbar (”Stranger Things” som för övrigt har premiär på Netflix på fredag, 27 oktober).

I rollerna märks bland annat Eva Rydberg, 74, Rikard Wolff, 59, Julia Ragnarsson, 25, radioprofilen Kodjo Akolor, 36 – och Felice Jankell, 25.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och rollen i en julkalender verkar vara något som Felices syster, Happy Jankell, är bra sugen på. Happy postar nu en Instagram-bild med bild på postern för julkalendern, och uttrycker samtidigt en lätt avundsjuka mot syrran.

”Jag & min syster får ofta frågan om vi blir avundsjuka på varandra. Det gemensamma svaret är alltid ”nej, verkligen inte”. Men undantag bekräftar regeln! I vitsilvrig page är min syster med i årets julkalender!! Trots en sipp avund har jag aldrig varit så peppad på en serie…”, skriver hon och avslutar med två snöflingor och ett hjärta.

Annons

Happys följare verkar också riktigt pepp på årets julkalender – och Felices kommande instats.

”Herregud jag med så jäääävla avundsjuk!”, skriver en och taggar inte Felice Jankell i kommentaren.

”Skön retro-vibbar på den affischen! Tänker direkt Star Wars och Stranger Things!”, skriver en annan om den tydliga sci-fi-postern.

”Jag är så SJUKT taggad!!!!!!!!! Går av!”, skriver en tredje.

SVT själva säger att serien är ett ”science fiction-äventyr som inspireras av 80-talsklassiker som ”Tillbaka till framtiden och ”E.T.””. Regissören Tord Danielsson menar dock inte att man kommer att tumma på julstämningen – SNÖ kommer att finnas.

Annons