LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hans Wahlgren syns inte vid Christina Schollin – därför tar han avstånd

03 apr, 2024 
Maria Broberg
Hans Wahlgren och Christina Schollin har varit gifta i cirka 62 år.
Christina har alltid varit öppen och delat med sig av sitt vardagsliv i sina sociala medier.
Vilket Hans, till skillnad från Christina, inte alls gör i samma utsträckning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgren, 86, har varit gifta med varandra sedan 1962. Detta innebär att makarna firar 62-år som gifta detta år, det var inte illa!

Christina Schollin är ständigt aktiv i sina sociala medier och oftast lägger hon upp bilder från sitt vardagsliv med Hans och alla de andra familjemedlemmarna.

Hans däremot skiljer sig från Christina på just den punkten – han håller nämligen en betydligt mer privat profil i sina sociala medier.

Hans Wahlgren syns inte – skillnaden med Christina Schollin

I skrivande stund har Christina Schollin omkring 126 000 följare på sin Instagram. Där brukar hon aktivt dela bilder och videoklipp på sig själv, Hans och övriga familjemedlemmar.

Titt som tätt kan det även dyka upp ett och annat inlägg som sticker ut från mängden. Exempelvis tidigare i mars gick Christina ut med att hon söker efter en personlig assistent och några dagar innan det skrev hon om sina problem hon haft med gula fläcken.

Annons

Men Hans Wahlgren syns däremot inte alls lika mycket på de olika sociala plattformarna. Hans Instagram-konto är närmare bestämt privat och han har i skrivande stund endast godkänt 29 följare som får ta del av hans inlägg.

Vad vi kan se har han ändå publicerat 355 inlägg och det verkar som att familjemedlemmarna i familjen Wahlgren och Ingrosso åtminstone får följa Hans privata konto.

Som tur är, brukar Christina Schollin dela bilder på sin make på sin Instagram. Så helt utan nya bilder på Hans blir vi inte, tack och lov för det!

Ta del av Christinas inlägg från hennes och Hans bröllopsdag här:

FOTO: TT

Annons