Hans Wahlgren ryter ifrån mot Christina Schollin: ”Står inte ut mer”

Hans Wahlgren ryter ifrån mot Christina Schollin: ”Står inte ut mer”

Det stormar hos familjen Wahlgren. Makarna Hans Wahlgren och Christina Schollin har varit ett par i 65 år, men i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld hamnar de i konflikt.
– Jag står inte ut mer, säger Hans.
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

Skådespelerskan och författaren Christina Schollin, 84, och hennes stora kärlek Hans Wahlgren, 84, har varit ett par i 65 år och firar under året 60 år som gifta. Paret har tillsammans fyra barn, varav tre av dem ofta syns i offentligheten, Niclas Wahlgren, 56, Linus Wahlgren, 45 och inte minst dottern Pernilla Wahlgren, 54. Förutom denna syskonskara så är även flera av Christina och Hans barnbarn kända inom nöjesvärlden.

Den yngre publiken förknippar kanske dem som morföräldrar till Benjamin Ingrosso, 24, och Bianca Ingrosso, 27. På senare år syns makarna ofta i dottern Pernillas egen realityserie Wahlgrens värld, och är en stor favorit bland tittarna.

Benjamin stoppas – nu rasar tittarna: ”Inte acceptabelt”

”Alla var förälskade i Christina Schollin”

Under 1960-talet blev Christina en av Sveriges mest eftertraktade skådespelare och flitigt uppvaktad av manliga kollegor. Men trots all beundran så hade hon endast kärlek för Hans, berättar hon i ett tidigare avsnitt av Tillsammans med Strömstedts.

– Jarl Kulle och jag spelade ju väldigt många kärlekspar. Och han sa faktiskt så här: ”Alla var förälskade i Christina Schollin, men det var ingen idé att göra någonting för hon skulle bara hem till Hans Wahlgren hela tiden”, säger Christina i programmet.

Christina Schollin och Hans Wahlgren

Christina Schollin och Hans Wahlgren som gifter sig år 1962.

Konflikten i Christina Schollin och Hans Wahlgrens äktenskap

Men makarnas långa äktenskap har inte varit helt problemfritt. Hans Wahlgren har tidigare berättat om äktenskapet i Tillsammans med Strömstedts:

– En gång sa vi att köksbordet var det som höll ihop vårt äktenskap. När vi kom hem efter var sin föreställning och satt och käka på kvällarna, då pratade man igenom de problem som uppstått, berättar Hans Wahlgren i programmet.

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld ryker makarna ihop, då Hans ryter i från till Christina om en konflikt gällande hemmet. Det handlar om renoveringen som pågår i deras hem och maken tycker helt enkelt att det är för mycket.

– Nu står jag inte ut mer, nu åker jag till Spanien. Titta vad du har skräpat ner, säger Hans Wahlgren när han kommer hem till ett renoveringskaos i trädgården.

– Här händer det så mycket saker. Idag kommer poolen, plus jacuzzin. Och vi åker till Spanien imorgon. Så vi lämnar allt det här, säger Christina Schollin.

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!

Christian i tårar efter stora händelsen med Pernilla
Exklusivt
Därför saknas Chris helt – nu avslöjar hovet sanningen