LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hans Rosenfeldt oigenkännlig – bilden avslöjar utseendeförvandlingen

28 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Hans Rosenfeldts dök upp med nytt utseende på pressdagen för Netflix-serien Ronja Rövardotter.
Se här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robin ”Elecktra” Werner får reportern att tappa hakan efter avslöjandet om makenBrand logo
Robin ”Elecktra” Werner får reportern att tappa hakan efter avslöjandet om maken

Hans Rosenfeldt har skaffat sig många yrkestitlar genom åren och är nu aktuell som huvudförfattare bakom filmatiseringen av Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter som har premiär på Netflix 28 mars.

Men under pressdagen för tv-serien kände vi knappt igen honom, han visade nämligen upp en ny look!

Hans Rosenfeldts nya utseende

Rosenfeldt har hunnit med mycket under sin långa karriär. Från att vara hjärnan bakom dundersuccén Bron som visades på SVT till att gömma sig bakom voodoodockan i Masked singer 2021.

Nu har han tagit sig an en en ny förväntad succé när Ronja Rövardotter blir en tv-serie i två delar på Netflix. Detta är en av de största satsningarna någonsin inom Nordisk film och Hans Rosenfeldt står som huvudförfattare bakom verket.

Under pressdagen för tv-serien dök Hans Rosenfeldt upp med ett utseende vi inte är vana vid. Det långa skägget gör honom nästan oigenkännlig mot hur man är van att se honom.

Annons
Hans Rosenfeldt
Manusförfattaren Hans Rosenfeldt.FOTO: Christine Olsson/TT
Hans för några år sedan när han vann Kristallen.FOTO: Karin Trnblom/TT
Annons

Hans Rosenfeldts privatliv

Bakom Hans Rosenfeldts långa karriär står också en familj som har stöttat honom genom alla verksamma år. Hans är gift med Lotta Rosenfeldt, 58, och tillsammans har de barnen Sixten Rosenfeldt, 31, Alice Rosenfeldt, 28, och Ebba Rosenfeldt, 24.

Dottern Alice bor precis som sina föräldrar i Stockholm medan Sixten bor i Norrköping och Ebba i Göteborg. Kärleken Lotta finns ständigt vid Hans sida och i en tidigare intervju med Aftonbladet satte han full pott på sitt kärleksliv.

– Det får jag nog ge en femma ändå. Vi har varit gifta i 32 år och varit tillsammans i 36. Och vi har aldrig någonsin behövt ångra eller fundera på något. Nej det är på topp faktiskt, där finns det ingenting jag skulle vilja ändra på, berättade han då.

FOTO: TT

Annons