LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widell i storbråk med maken: "Vi rök ihop"

20 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter tio års förhållande går inte varje dag längre som en dans. Nu berättar medieprofilen Hannah Widell om det öppna storbråket med sin make Gustav Wallin – och att hon överväger äktenskapsterapi. – Vi blev jävligt irriterade på varandra, säger hon.
Annons

Podcastprofilen och medieentreprenören Hannah Widell, 42, har varit tillsammans med sin man Gustav Wallin i tio år. Men äktenskapet är inte alltid en dans på rosor. Nyligen rök paret nämligen ihop öppet under en middag inför sina gäster.

– Jag och Gustav var inte på bra kant med varandra. Jag tror att de som åt middag med oss gick hem och sa “nej, det är verkligen inte bra mellan dem”. Vi smått rök ihop under hela middagen och blev jävligt irriterade på varandra, säger Hannah Widell i podcasten “Fredagspodden”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hannah Widell berättar att bråket började redan före middagen, när hon fixade inför kvällen och samtidigt kämpade med en tuff pms.

– Gustav var och badade med barnen under tiden, och när han kom tillbaka så ville jag att han skulle fixa tre saker; tända grillen, ordna musiken på Sonos och fixa is. Det var på hans to do-list. Men sen tyckte jag inte att han ordnade det tillräckligt snabbt och skrek “kan du tända grillen?!”. Han gör allt, men så sätter han på sjukt hög musik på Sonos i vårt vardagsrum och vi ska sitta på uteplatsen, säger hon i podcasten och fortsätter:

Annons

–  Jag känner bara “hur fan tänker han?” och jag blir så jävla irriterad att jag drar ut Sonosen ur väggen och flyttar den till altanen. Han skriker bara “vad gör du, jag har hållit på med den i en kvart”. Sen hade vi ett tyst bråk hela kvällen. Han satt med spellistan, höjde musiken hela tiden, jag ber honom sänka, men han sänker inte. Det är ett maktspel med min pms. Jag har så kort stubin då, det är inte kul för Gustav. Jag är en fruktansvärd pms-människa.

Då föreslår Hannahs syster Amanda Schulman, 36, som Hannah också driver podden tillsammans med, att de kanske borde gå i parterapi tillsammans. Något som även Hannah själv överväger.

– Ja, vi har varit ihop i tio år och då kanske man måste rensa lite. Få tillbaka sitt bra “par-självförtroende”, så att man känner att vi tillsammans är a million dollars. Att vi är flawless, säger hon i podden.

Foto: IBL

Annons