TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hannah Graafs oro efter operationen – nu berättar hon

21 okt, 2019 
Hannah Graaf har varit öppen på sina sociala medier om en stor operation som hon precis har genomgått.
Nu avslöjar hon hur hon mår efteråt.
– Många är sjukskrivna minst en månad efter, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.
Annons
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”Brand logo
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”

Hannah Graaf, 41, har berättat på både sin blogg och på sin Instagram om en operation hon genomgick i förra veckan. Exakt vad det var för operation har hon inte nämnt – men hon har hintat om en del olika detaljer kring den.

Efter det kastade jag mig in i bilen för att åka till sjukhuset och lämna blodprov inför operationen. Har aldrig gjort det innan en operation men finns tydligen stor blödningsrisk så min blodgrupp med mera behövs”, skrev hon på sin blogg den 11 oktober.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För en vecka sedan uppdaterade hon sin Instagram med bilder från en sjukhussäng där hon har på sig stödstrumpor.

”Inte riktigt som i fredags men det är ju ändå nåt visst med knästrumpor. Känner en sån stark tacksamhet över vården vi har. Vill ge er läkare och syrror den varmaste och största av kramar”, skrev hon då i inlägget.

Många av hennes följare har undrat vad det är som hänt – och hur hon egentligen mår. Till deras förtjusning har nu Hannah Graaf uppdaterat sin blogg där hon skriver att hon nu är på benen igen, efter den stora operationen.

Annons

”Jag har fått min vila och idag åker stödstrumporna på och så beger jag mig till Spanien och flickorna. Blir där hela veckan sen åker vi hem hit tillsammans över höstlovet. Jipiiii! Många är sjukskrivna minst en månad efter min operation. Mycket för att man tydligen kan bli väldigt deppig när den fysiska smärtan släppt. Känner att min mentala smärta redan nått sin gräns senaste året så jag hoppas jag klarar mig”, skriver hon och forsätter med att berätta att allt känns bättre och bättre:

”Känner mig iaf någorlunda stark trots allt. Allt sjukt i mig är borta och mer därtill, jag lever, har underbara barn, familj, ett tryggt hem, många bitar börjar falla på plats, ett roligt jobb”.

Följarna önskar henne all lycka

I kommentarsfältet på både Hannah Graafs blogg och Instagram väller hälsningar in om att hon ska krya på sig.

Åh så fint att du har hittat hopp och glädje i livet igen. Jag önskar dig en superfin höst och god bättring. Var rädd om dig. Du är värdefull”, skriver en.

”Kram fina! Hoppas du snart mår bättre!”, skriver en annan.

”Önskar dig allt gott, lycka och stark hälsa”, skriver en tredje.

FOTO: Naina Helén Jåma / TT /Instagram

Annons