Hannah Graafs okända kamp före TV4:s Anders knackar på

hannah Graaf om Anders knackar på

Hannah Graaf har hyllats efter sin medverkan i TV4:s Anders knackar på.
Nu berättar hon sanningen om tårarna i programmet.
– Jag kände först ”hur ska det bli?”, säger hon till Hänt.

Efter flera år borta från rampljuset är Hannah Graaf, 41, tillbaka i rampljuset och aktuell med flera olika projekt. Dels kommer hennes och systern Magdalena Graafs, 44, egna realityserie Systrarna Graaf inom kort ha premiär på Viafree, hon syns i reklamsamarbeten – och dessutom var hon nyligen huvudperson i TV4:s Anders knackar på då programledaren Anders Öfvergård, 51, hjälpte henne att få ordning på nyinköpta radhuset i Sigtuna.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Nyligen flyttade Hannah Graaf hem till Sverige igen efter ett år på spanska solkusten i Marbella. Flytten berodde på att hon och maken Peter Karyd efter 14 år tillsammans och tio år som gifta valde att skilja sig för ett år sedan. Något Hannah Graaf berättade om i Anders knackar på.

– Jag tror aldrig jag känt sådan glädje över någonting. Först kände jag lite ont i magen för att jag var så öppen, jag är inte så rädd för att visa känslor, berättar Hannah Graaf för Hänt och fortsätter:

– Men det var en väldigt jobbigt period av mitt liv, när skilsmässan var som värst. Det hade varit väldigt, väldigt mycket så det var själsligt jobbigt. Jag kände först ”hur ska det bli?”, men jag tänkte att jag kör och är bara mig själv, inget konstlat, säger hon.

Bemöter Magdalena Graafs kritik mot TV4

Hannas syster Magdalena Graaf kritiserade produktionen efter att programmet visats på tv, och ansåg att Hannah framställts på ett orättvist sätt:

Stolt över mig grymma syrra! Kan tycka att det klipptes ihop lite orättvist. Hon är ingen lipsill. Den starkaste och coolaste människan som finns. Men tv e ju alltid tv. Syrran har koll och roddar ihop sitt liv grymt, på egen hand”, skrev Magdalena på sin blogg.

Hannah Graaf tycker själv att det kändes bra att se sig själv i programmet.

– Det var naket och avskalat, inget filter. Men ändå tyckte jag det kändes bra, det vinklades på rätt sätt, säger hon.

För Hänt berättar hon att stödet från programledaren Anders Öfvergård var avgörande för att hon skulle orka vara så öppen och transparent med sin livssituation, de hade många samtal som kameran inte fångade och hon säger att hon fick många goda råd av Anders.

– Jag grät, men det var många glädjetårar, tårar av tacksamhet. Alla människor går igenom jobbiga perioder och det hade varit konstigt om man bara skulle sitta och flamsa och tramsa, säger Hannah Graaf om sina känslor under inspelningen som tittarna fick ta del av.

FOTO: TV4, 

Senaste nytt