LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graafs återförening med ex-maken Peter Karyd

22 jun, 2020 
Hannah Graaf och Peter Karyd
Hannah Graaf och ex-maken Peter Karyd har tillsammans döttrarna Liv och Vida.
Nu avslöjar Hannah att hon och ex-maken plötsligt har återförenats och dessutom flyttat ihop.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Hannah Graaf fann kärleken i Peter Karyd 2004. Det var en genom en gemensam vän som det forna paret träffades. Fyra år efter det första mötet så gifte de sig och tillsammans fick de döttrarna Liv och Vida.

Familjen lämnade sitt tidigare hem i Sverige och 2017 flyttade de till Marbella i Spanien. Men kärlekssagan fick sitt slut när de plötsligt beslutade sig för att gå skilda vägar. 2018 lämnade de in en skilsmässoansökan och Hannah flyttade tillbaka hem till Sverige. Döttrarna har sedan dess bott om vartannat i Spanien och Sverige.

Peters kärleksfulla gest

När Spanien tidigare i år sattes i karantän på grund av pandemin bloggade Hannah flitigt om sin oro. Hon visste nämligen inte när hon skulle få möjlighet att träffa sina yngsta barn igen. Eftersom tjejerna var kvar på den spanska solkusten med Peter så var Hannah beredd på att det skulle dröja. Men Peter visade sig vilja göra sin ex-fru glad, så han tog beslutet att bila upp till Sverige med döttrarna.

Annons

Plötsligt en dag stod han på Hannahs uppfart och lyckan över familjeåterföreningen var total. Efter detta tog Hannah och Peter ett stort beslut för döttrarnas framtid. Liv och Vida skulle nämligen stanna kvar hos sin mamma i Sverige och även skolas in här.

Återförenas med ex-maken

På sin blogg uppdaterar Hannah läsarna om sitt liv. Någon som hon gärna tillbringar mycket tid med är sin syster – Magdalena Graaf. Systrarna och deras barn passade under midsommarhelgen på att umgås allihopa tillsammans. På bloggen berättar Hannah om sin glädje efter det härliga högtidsfirandet.

”Njutit med barn och vänner, bara slappat och ätit gott”, skriver Hannah på sin blogg.

Men det är inte bara sin syster, barnen och vännerna som Hannah umgåtts med på senaste. Även Peter bor nu under samma tak som resten av familjen.

”Peter kom hit igår från Spanien för att hälsa på flickorna så jag har huset fullt”, skriver hon.

FOTO: Naina Helén Jåma/TT/Jonas Herjeby/TT

Annons