LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graaf syns ihop med exet – bilderna visar: ”Allt har hamnat på plats”

01 jun, 2024 
Linn Seipel
Hannah Graaf gick nyligen isär med Peter Karyd, och lever sen dess ett till synes härligt singelliv i nya lägenheten.
Nu syns hon ta upp kontakten med en gammal flamma!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”Brand logo
Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”

Hannah Graaf, 45, är förhållandevis nybliven singel, efter att ha gått isär med Peter Karyd, 49, som hon har döttrarna Vida och Liv med. Sedan ett par månader tillbaka såldes deras gemensamma radhus i Sigtuna, utanför Stockholm, och sedan dess är Hannah stadsbo! Något hon sett fram emot länge, av flera anledningar:

– Jag har ju fyra barn, mina äldsta är 22 och 20 och har flyttat hemifrån. Och det är ganska stort mitt hus, så för det första behöver jag inte ha så stort, och för det andra så kan jag känna att det är lite ensamt där ute. Jag vill komma lite närmare för det sociala och jobbmässigt och så där, berättade Hannah för Hänt i slutet på november.

Magdalena Graaf, 48, har funnits vid sin systers sida genom hela perioden, och nyligen syntes de inviga den nya lägenheten belägen i centrala Stockholm. ”Så fint!”, skrev Magdalena bland annat då om Hannahs nya hem på sin Instagram.

Annons

Det nya livet innebär också varannan vecka med barnen, något som frigör mycket egentid för Hannah.

– Jag har aldrig haft det förut med mina barn. Så att det är lite sådär, varannan vecka – vad ska jag göra med tiden förutom att jobba liksom? Så då kanske man får lov att dejta, haha, nej jag vet inte!, sade hon kort efter att hon flyttat i en intervju med Hänt.

Hannah Graaf syns med exet Daniel Boudal igen – festar med sonen

Men det verkar inte gå någon nöd på Hannah! På hennes Instagram ser hon ut att leva sitt bästa liv. Nyligen tillsammans med ingen mindre än exet Daniel Boudal, som hon har näst äldsta sonen Mio Graaf med. Under Drömmen festival syntes mamma och pappa festa tillsammans med sonen och hans flickvän, och lyckan inom familjen ser ut att vara total!

Både Daniel och Hannah delade bilder från dagen: ”Det blev en magisk dag och festival full av glädje, dans, kärlek och allsång”, skrev Daniel i sitt inlägg.

Annons

Och tonen hos Hannah är densamma:

”Dagar som gått och minnen som skapats ♥️Allt från glad musikfest @drommenfestival tillsammans med bl a Mio @heavenmade.se och hans flickvän @ellajernn , födelsedagsfirande av @camillabrinck som fyllde 50 år, mors dag med barnen och promenad genom stan en ljum sommarkväll”,

så inleder hon sitt inlägg, och fortsätter sedan uttrycka sin tacksamhet:

”Allt har hamnat på plats. Huset är helt tömt och lägenheten full med flyttkartonger, barnen mår bra, sommaren är här i sin fulla prakt, så vacker och varm… och så mycket väntar på att få upplevas och leva kvar som kärleksfulla minnen. Känner mig lycklig.”

FOTO: Micael Engström/TT, Instagram

Annons