hanna hedlund

Hanna Hedlunds tunga sjukdomskamp – nu berättar hon

Hanna Hedlund

Hanna Hedlund driver idag podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan tillsammans med sin kära vän Jessica Wahlgren.
I podden delar duon med sig av upp och nedgångar i livet.
I senaste avsnittet delar Hanna med sig av en tuff sjukdomskamp.
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning
0:22

Efter reklamen: Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

(0:22)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund, 47, och Jessica Wahlgren Norman, 47, är inte bara nära vänner utan de driver även podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan tillsammans.

I podcasten berättar duon öppenhjärtigt om allt mellan himmel och jord och de delar ofta med sig av upp och nedgångar i livet.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Hanna Hedlund om Martin Stenmarcks beteende – efter skilsmässan

Nyligen delade Hanna med sig av några ärliga ord om hur relationen är idag till sin exmake Martin Stenmarck. Hon berättade även hur mycket hon fixar kring barnen jämfört med Martin.

Denna gång rörde det sig om ett luciatåg som exmakarnas dotter skulle gå, då Hanna berättade att hon fixat allt med dräkten och saker runtomkring.

– Det har legat på mig att fixat allt det här. Nu när man är separerade så märker man att det fortfarande ligger på mig. Jag blir tokig på att man ska göra det själv. Men så är det bara man kan olika saker, säger Hanna.

Hanna fortsatte förklara för sin poddkollega hur kommunikationen med Martin inte riktigt har fungerat, något som hon var less på.

– Att den andra vuxna inte ens har tänkt på sin vecka att ringa till mig och fråga om vi har allt som vi behöver.

– Jag tänker inte ta på mig det och jag har inte varit ute i sista sekund. Det är inte min uppgift att fixa hela outfiten, speciellt när man är separerade, punkt. Hoppas han lyssnar, sa hon och skrattade lite skämtsamt.

Hanna Hedlund om tuffa sjukdomskampen – ärliga orden

Hanna är som tidigare nämnt öppen och ärlig med livets mot och medgångar i podden. I senaste avsnittet delade hon ärligt med sig av en tuff sjukdomskamp i som hon gick igenom i sina yngre år.

– Jag hade ätstörningar under högstadiet och gymnasiet och det sitter ju i. Det har varit en grej för mig att jag verkligen ska tycka om min kropp. Från att jag fick veta att jag var gravid så tänkte jag att det här ska jag inte föra vidare.

Hanna fortsätter att förklara om hur allt egentligen grundar sig i någon slags kontroll på saker och ting och över sin kropp.

– Jag ska inte vara en bantande mamma, jag ska inte prata om vikt på det sättet. Samtidigt så vet jag ju att jag som har varit ätstörd att det handlar inte om det utan det handlar om någon slags kontroll på saker och ting och sin kropp.

Hänt har sökt Hanna Hedlund för en kommentar.

FRÅN FÖRSTASIDAN