LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlunds tuffa bakslag med systern – ”Vi är så ledsna”

08 aug, 2023 
Moa Risberg
Hanna Hedlund och Lina Hedlund.
Hanna Hedlund och systern Lina Hedlund har stött på patrull.
Nu tvingas de ställa in sin pappas stora hyllning.
– Vi är så ledsna, säger Hanna i podden Jessica & Hanna - Å andra sidan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om tiden ifrån barnenBrand logo
Hanna Hedlund om tiden ifrån barnen

Artisten Hanna Hedlund, 48, har rest land och rike runt i sommar när hon turnerat tillsammans med det härliga och musikaliska gänget i Diggiloo.

Det är en fullspäckad turné med ett intensivt schema, som alltid är väldigt uppskattat ute i städerna. Gänget började tidigt i sommar och gör sin sista show i slutet av augusti.

Hanna Hedlund hyllar sin pappa med allsång

Utöver turnén tillsammans med Diggiloo hade Hanna Hedlund ytterligare ett uppträdande inplanerat i sommar som är lite extra speciellt för henne.

Det var nämligen så att Hanna hade planerat en allsång i Hårga för att hylla sin bortgångna far tillsammans med systern och artisten Lina Hedlund.

Allsångs-uppträdandet som de håller för att hylla fadern har blivit mycket populär och en återkommande succé i Hårga.

Annons

Hanna och Lina kallar sig för Lattas Döttrar när de bjuder in folket till allsång, då Latta var smeknamnet som deras pappa gick under när han levde.

Hannas bakslag med systern Lina Hedlund

Men nu har systrarna stött på patrull. Hanna och Lina hade länge sett fram emot att få hålla i sin allsångs-tradition och denna veckan var det äntligen dags. Men då hände det som inte fick hända: stormen Hans har dragit in över Sverige.

På grund av stormen och de regnskurar som härjat på håll och kanter i landet har Hanna och Lina fått att tänka om helt och tvingas därför ställa in sin utomhus-allsång.

På Instagram delar Hanna med sig av en video där hon filmar systrarna som förklarar om situationen.

– Vi är så ledsna, säger Hanna.

– Vi är så ledsna, vädret rår vi inte på, fyller Lina i.

Trots det tråkiga beskedet om allsången så har systrarna inte gett upp hoppet utan väljer istället att tänka om och kör istället sin allsång inomhus, i inlägget berättar Hanna om glädjen.

”Så regnade tyvärr parkeringen bort o vi fick ställa in årets allsång utomhus. Men efter Depp kommer pepp. Jag o Lina bestämde oss för att köra en session i Kilafors biografteater ikväll för de som vill o kan istället”, skriver Hanna.

FOTO:

Annons