LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlunds starka känslor – efter beslutet för barnen: ”En melankoli”

16 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Hanna Hedlund, Martin Stenmarck och dottern Saga
Hanna Hedlund och ex-maken Martin Stenmarck var ett par i över 20 år innan de valde att gå skilda vägar.
Under sommaren har de kommit fram till ett nytt upplägg för deras gemensamma barn.
– Det kommer en melankoli över mig, berättar Hanna i podcasten Jessica och Hanna – Å andra sidan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, var länge ett av kändisvärldens mest omtyckta par. Men under 2021 kom de med det plötsliga beskedet att de valt att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans.

Tillsammans har de döttrarna Ida, 19, och Saga, 11, samt sonen Love, 16, som de vanligtvis har hos sig varannan vecka. Men under sommarledigheten blir det lite annorlunda. Då bägge föräldrarna ska ut och spela musik vid olika tillfällen blir det lite klurigt att få ihop sommarschemat för barnen.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks fullspäckade sommarscheman

Hanna beger sig under sommaren ut på vägarna för att vara en del av folkkära Diggiloo-turnén, som sträcker sig hela vägen från början av juli till slutet av augusti. Även Martin ska ut och spela – fast på helt annat håll.

Annons

– Jag ska ut och spela, det var ett tag sedan så jag ska ut och köra! Jag ska köra lite rock and roll, lite Elvis grejer, börjar i sommar och kommer köra hela hösten. Skriva ny musik. Kommer bada mycket med ungarna, jag brukar alltid säga att badar de så badar jag, har Martin tidigare sagt till Hänt.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks upplägg – så blir det med barnen

Så hur blir det då med barnen? I podcasten Jessica och Hanna – Å andra sidan, berättar Hanna om hur hon och Martin delar upp att ha barnen hos sig under sommaren. De har nämligen kommit fram till ett nytt upplägg, som inte har varit helt smärtfritt för Hanna.

– Under sommar har vi tvåveckors-intervaller med barnen. Då kan det komma över en någon slags melankoli, att nu har jag dem bara två veckor. Och sedan ska de vara borta igen två veckor, säger Hanna i podcasten.

Hon fortsätter:

– Jag ska ju inte ta ut det nu, att det är så. Men det kommer över mig ändå. Är det så när man har varit separerad i tio år, som du? frågar hon Jessica.

Jessica har nämligen även hon barn, tillsammans med ex-maken Linus Wahlgren 45, som är bror till Pernilla Wahlgren. Jessica berättar om hur hon och Linus brukar dela upp att ha barnen hos sig:

Annons

– Det brukar sällan bli två veckor. De gånger det har blivit så har jag haft två veckor, sedan han två veckor, och sedan är vi tillbaka till varannan vecka igen. Så det är bara en gång, och då brukar jag se till att jag har fullt upp med annat just de två veckorna, svarar Jessica.

Hanna fortsätter:

– Det kommer ju jag att ha också, men det kommer ändå en melankoli över mig. Men det är ju människor som har det så – just att vänja sig vid att ha barnen två veckor och sedan vara borta ifrån dem och kanske ha semester. Jag kan nästan inte tänka mig det, berättar hon.

Foto: TV4 och Eero Hannukainen/TT

Annons