ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund visar upp lyckan med Tobias Wallin – orden om relationen

16 mar, 2023 
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund har mycket glädje och lycka i sitt liv.
Nu visar hon upp relationen till Tobias Wallin, som hon fann i Let's dance 2021!
”Underbara människa”, skriver Hanna på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

2021 medverkade Hanna Hedlund, 48, medverkade 2021 i TV4:s långkörare Let's dance. Nyligen avslöjade hon att beslutet om att skilja sig med Martin Stenmarck, 50, inträffade just i samband med programmet.

– Jag gjorde Let's dance precis när vi hade tagit beslutet, säger Hanna i podcasten Hanna & Jessica – Å andra sidan.

Hanna Hedlund visar upp lyckan med tv-profilen: ”Underbara människa”

När Hanna var med i programmet tävlade hon med Tobias Wallin, 44, och duon har visat sig kommit varandra nära. I ett inlägg på Instagram visade Hanna häromveckan upp att de nyligen umgåtts. Hanna har nämligen varit på Tobias show.

”Igår var jag och såg den här underbara människan dansa med fantastiska Katarina. Wow säger jag bara, de är otroliga. Tack Tobias Wallin för att jag from nu, alltid måste testa om jag vågar slänga mig bakåt varje gång vi ses”, skriver Hanna till flertal bilder på sig och Tobias.

Annons

Tobias Wallins egna ord om relationen: ”Jättefin”

När Hänt träffar Tobias på pressträffen för Let's dance nya säsong berättar även han om relationen till Hanna. Dansaren visar sig nämligen ha kontakt med både Hanna och sin senaste danspartner doktor Mouna, 42.

Har du kontakt med de som du har dansat med genom åren?

– Speciellt de två senare. Både Mouna och Hanna har jag jättefin kontakt med.

Umgås ni privat?

– Jag hänger knappt med mina riktiga polare privat, jag har små barn och massor av jobb. Men vi har kontakt, absolut, säger Tobias.

I år dansar Tobias med Johanna Lind Bagge, 51, och de är nu enormt laddade inför premiärhelgen.

– Jag är inte den som blir nervös men man kanske blir det när man väl står där och ska in. Men det gäller bara att fokusera på Tobias, vad vi ska göra, fokusera på dansgolvet och sen tar vi det därifrån helt enkelt, säger Johanna till Hänt.

Foto: Claudio Bresciani / TT

Annons