LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlunds barnbesked – efter nya kärlekslyckan

18 aug, 2023 
Johanna Talamo
Sångerskan Hanna Hedlund har nyligen gått ut med att hon hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från Martin Stenmarck.
Nu delar hon sina tankar om att skaffa barn och bli förälder på nytt.
– Hade jag varit 10 år yngre...., säger hon i sin podcast.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligtBrand logo
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

Hanna Hedlund, 48, och exmaken Martin Stenmarck, 50, valde för två år sedan, 2021 att gå skilda vägar, efter 23 år tillsammans.

Ex-makarna har nu båda funnit kärleken på nytt och Hanna Hedlund delade sitt nya kärleksbesked tidigare i sommar.

Hanna Hedlund berättar om den nya kärleken

Hanna Hedlund gästade Mix Megapols morgonprogram tidigare i sommar och det var då hon valde att dela med sig om sin nyfunna kärlek som hon träffat under sin turné.

– Vi håller på att lära känna varandra, sade hon i programmet och fortsatte.

– Det är härligt att ha lite pirr i magen och känna sig som 25 igen.

Hanna har valt att inte berätta några detaljer om vem den nya romansen är och har därför inte offentligt gått ut med vad han heter.

Men i det senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan som hon driver med vännen Jessica Wahlgren, delar hon nu nya detaljer om den nya mannen i sitt liv.

I avsnittet diskuterar vännerna deras känslighet för olika dofter varpå Hanna Hedlund uttrycker hur viktigt det är att personen hon dejtar luktar gott.

Annons

– Nu när man dejtar och ska kyssa någon för första gången så kan jag nästan vara rädd att jag inte kommer tycka att han luktar gott för att jag är så känslig för det där, säger hon och fortsätter.

– Men så blir man så glad när de luktar gott, jag längtar efter han som jag tycker luktar gott just nu, han kommer på fredag. Det ska bli mysigt, det är en härlig känsla att känna att man längtar efter någon.

Hanna Hedlunds barnbesked

Trots att Hanna Hedlund valt att inte gå ut med vem den nya kärleken är så har hon tidigare berättat att han inte bor i Stockholm, utan ute på landet – vilket är något som hon uppskattar.

I det senaste avsnittet av Jessica & Hanna – Å andra sidan pratar hon vidare om distansförhållanden och uttrycker att hon tror att det är något som är bra för par i deras ålder.

Annons

– Jag tycker också om att man inte ses hela tiden, jag tror att det är ett ganska bra koncept att vara särbo i vår ålder eller se till att man har jobb så att man inte ses hela tiden. Jag tänker att det är ganska bra, säger hon.

Vidare diskuterar Hanna och Jessica om att de just nu är ett stadie i livet där de båda känner sig klara på barnfronten, något som Jessica börjar med att påpeka.

– Alla faser har ju sin charm och jag älskade verkligen bebistiden, hur jobbig den än var. Men att göra om det när man har kommit förbi det, nej jag hade inte vart sugen, säger Jessica Wahlgren.

Hanna Hedlund instämmer då men påpekar att hon förvisso har tre barn, då hon inte kände sig klar efter sitt andra.

Anledningen till att hon inte vill skaffa fler barn i dagsläget uttrycker hon att till största delen beror på hennes ålder. Hade hon varit yngre så vet hon inte hur hon hade ställt sig till frågan.

– Nej, inte jag heller. Jag har ju gjort det tre gånger i för sig. Jag kände efter två gånger att jag inte riktigt var klar. Men jag kan också tänka, hade jag varit 10 år yngre, ja alltså det är svårt att säga. Men nu är kroppen tröttare, säger Hanna.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons