LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund om kampen med nya kärleken – nu berättar hon

06 jul, 2023 
Frida Eklöf
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar för två år sedan.
Idag har Hanna hittat kärleken på nytt men vem det är håller hon hemligt ett tag till.
Nu delar Hanna med sig av kampen i den nya relationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, var länge ett av kändisvärldens mest omtyckta par. Men under 2021 kom de med det plötsliga beskedet att de valt att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans.

Hanna Hedlunds nya kärleksbesked – nu bekräftar hon

Hon träffade nämligen sin nya kärlek under hennes turné. Hanna har även tidigare berättat att hennes nya kille inte bor i Stockholm, utan ute på landet, vilket är något som hon uppskattar!

Efter kärleksavslöjandet har Hannas relation och kärleksliv minst sagt stått i centrum i sin och kollegan Jessica Wahlgren Normans podcast Å andra sidan.

Annons

Det är i senaste avsnittet av podden som Hanna och Jessica pratar om hur viktigt det är att lyssna på sin partner och våga stå upp för sin åsikt samtidigt som kan erkänna att man har fel.

Hanna drar här en parallell till sitt kärleksliv och kommer med ett avslöjande om hur hennes relation till sin partner ser ut.

– Det här är jättespännande. Jag tänker jag som är i början på en relation och hur man ska uttrycka sig och kan hamna i situationer där jag tror jag vet vad den andra menar och den menar inte alls så, säger Hanna till Jessica i podden.

Hanna Hedlund om svårigheterna med nya kärleken

Trots att Hanna är i början på en relation har hon redan hunnit uppleva vissa svårigheter med sin nya kärlek och hon har insett att hon har lite att jobba på.

Annons

– Vi satt vid tv:n och han bara är du stressad nu, nej det är jag verkligen inte men inombords kände jag, för tv:n funkade inte, kan inte han bara ta kontrollen och lösa det här. Men istället säger jag nej jag är inte stressad, säger Hanna och menade på att hon hade mycket på sitt bord då hon även behövde packa inför Diggiloo.

Detta har givit Hanna en ögonöppnare då hon insett att hon har svårt för att be om hjälp, något hon kanske borde göra lite oftare.

– Sen dagen efter blev det någon mer sån här grej. Jag kände väl lite igår att jag höll på med det där, kunde inte du bara fixa det där då med tv:n. Han bara det gör jag gärna men kan inte du lära dig att säga det till mig då, och så insåg jag att jag har så svårt att be om hjälp, säger Hanna och fortsätter:

– Jag vill att han ska se mina behov och säga jag fixar tv:n. Men det är också att kräva sjukt mycket av en person som är i mitt hem och inte vet hur mycket han kan klampa in och fixa, säger Hanna.

FOTO: YOUTUBE

Annons