LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlunds avslöjande om sitt föräldraskap: ”Kan vara lite hemsk”

29 mar, 2023 
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren Nordman diskuterar barnuppfostran.
I podcast-avsnittet berättar nu Hanna en insikt hon gjort gällande hur hon bemöter sina barn.
– Det är ju inte att sänka någon att säga det man gör ju det för att uppfostra dem, säger Hanna i Jessica & Hanna – Å andra sidan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Hanna Hedlund, 48, är mamma till tre barn, Ida, 19, Love, 16, och Saga, 10. Alla tre har hon tillsammans med ex-maken Martin Stenmarck, 50, som hon skilde sig från sommaren 2021.

I podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan delar Hanna och bästa vännen Jessica Wahlgren Norman, 48, med sig av olika tankar från livet. Det har flertal gånger kommit att handla om just skilsmässan men i veckans avsnitt pratar duon istället om sina barn.

Hanna Hedlunds insikt i föräldraskapet: ”Man måste ju lära”

Det är efter att Jessica berättat att hon träffat på en man med långa tånaglar som duon kommer in på ämnet.

– Det är en grej som förälder. Man måste ju lära sina barn om den typen av saker. En del av mig kan ibland tänka så att hur kan de inte veta det här? Juste, det är jag som ska lära de, säger Hanna i podcasten.

Annons

Vidare diskuterar de hur länge man egentligen ska behöva sköta vissa sysslor åt sina barn. Varpå Hanna menar att hon försöker vara rak mot barnen.

– Jag skulle ligga på men ibland kan jag vara lite hemsk där, nu ska jag inte hänga ut någon, de är ju två så nu hänger jag inte ur någon. Men när jag ser att någon börjar få lite oren hy då kan jag direkt säga att nu tvättar du ansiktet. Men är man då 17, 16, 15, då tänker jag att det är inte kul att ha en förälder som pratar till en som att man är sex år men helt ärligt, det måste man som förälder göra. Man får ju finnar ändå, hormonella finnar men att verkligen lära de att tvätta ansiktet, säger hon.

”Det är ju inte att sänka någon att säga det man gör ju det för att uppfostra dem”

Senare kommer en ny tanke gällande ämnet på tal, vad får man egentligen säga till sina barn angående deras hygien?

– Där är jag faktiskt inte finkänslig alls. Jag säger bara "oj du luktar svett, vill du har en deo". Det är inget konstigt, säger Jessica.

– Jag säger också det. Nu tycker jag att du luktar...Det är ju inte att sänka någon att säga det man gör ju det för att uppfostra dem, tillägger Hanna.

FOTO: TT

Annons