ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Hanna Hedlund stoppas från Lotta på Liseberg i sommar – nära vännen om beslutet

07 jun, 2023 
Hanna Hedlund och Lotta Engberg
Hanna Hedlunds kör ska sjunga hos Lotta på Liseberg i sommar.
Nu berättar Nanne Grönvall för Hänt om varför Hanna inte följer med till Lotta Engberg.
”De är självklart med i kören även fortsättningsvis”, säger Nanne till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Hanna Hedlund, 48, har haft hektiska år på senaste. Sommaren 2021 bekräftade Hanna och dåvarande maken Martin Stenmarck, 50, att de valt att skiljas.

Sedan dess har Hanna funnit kärleken på nytt och dessutom bestämt sig för att satsa på sin solokarriär som artist. I våras släppte hon singeln Redo nu, en låt som handlar om tiden efter ett uppbrott. Utöver sin egna låt har hon även blivit en del av Kärlekskören, en kör bestående av Caroline af Ugglas, Elisabeth Andreassen, Kristin Kaspersen, Monica Svensson, Anne-Lie Rydé, Lisa Stadell och Anna Stadling.

Därför dyker inte Hanna Hedlund upp under giget på Lotta på Liseberg

I sommar ska Kärlekskören tillsammans med bandet One More Time, bestående av Nanne Grönvall, Peter Grönvall och Maria Rådsten, gästa Lotta på Liseberg. När gästerna presenterades inför Lotta Engbergs allsångsprogram var däremot inte Hanna Hedlunds namn med bland namnen som tillhör Kärlekskören.

Annons

I ett meddelande till Hänt berättar nu Nanne Grönvall om anledningen till att Hanna Hedlund inte kommer dyka upp när kören kliver på scenen på Liseberg i sommar.

”Det är superkul att få köra på Lotta på Liseberg med fantastiska Kärlekskören. När man är ett stort gäng, som en 10-manna kör som vi, så blir det ofta att en eller ett par inte kan ett datum som dyker upp, för medverkan på gigs eller tv etc. Hanna och Monica kan inte vara med just den dagen. Men de är självklart med i kören även fortsättningsvis, när tillfällen dyker upp och de eller övriga i kören kan medverka”, skriver Nanne till Hänt.

Nanne Grönvalls lycka över One More Times återförening: ”Otrolig känsla”

Att Nanne och hennes One More Time har återförenats är något hon känner sig väldigt glad över. Nu väntar en spännande framtid för bandet.

Annons

”Superkul att även vara igång med One More Time igen med nytt, egenskrivet låtmaterial. Första releasen på 26 år, och att dessutom få göra det här tillsammans med detta underbara gäng av fantastiska kvinnor, är en otrolig känsla av glädje.Vi har dessutom fått super fin respons på låten och allas härliga röster i låten.”

FOTO: TT

Annons