LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund stoppas av barnen – kravet om livet med nya pojkvännen

31 okt, 2023 
HANNA HEDLUND
Hanna Hedlund har hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från Martin Stenmarck!
Nu berättar hon om barnens krav när det kommer till hennes nya pojkvän.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

I 23 år var Hanna Hedlund, 48, och artisten Martin Stenmarck, 51, ett av Sveriges hetaste kändispar. Tillsammans fick de barnen Ida, 19, Love, 16, och Saga, 11.

Sedan skilsmässan har det hänt mycket. Förra året avslöjade Martin att han funnit kärleken på nytt, men vem det är som vunnit hans hjärta vill han än idag hålla hemligt.

– Den dagen kommer. Men ja kärlekslivet är bra, jag håller det vid det. 5 av 5 jag lovar!, sa han nyligen till Hänt.

Okända kravet på Hanna Hedlund – stoppas av barnen

Även Hedlund har funnit någon som hon håller kär. Men för Hannas del har hon valt att hålla sin nya partner bortom offentlighetens ljus.

I en ny intervju med Aftonbladet berättar hon vad det egentligen beror på.

Annons

– Det är pirrigt och jättespännande. Jag är så oerhört glad och tacksam för den här personen, säger hon till tidningen.

Hanna får frågan om hon kan berätta något mer om den nya pojkvännen, men då visar det sig att hon har ett krav från barnen. Det är ett löfte hon vill hålla.

– Jag har lovat mina barn att inte prata så mycket om honom. Men han jobbar som kiropraktor och kommer från en helt annan värld. Han är från sportvärlden och kan nästan ingenting om den här världen.

Så träffades Hanna Hedlund och nya pojkvännen

Trots att den nya pojkvännen är från en helt annan värld så verkar han ändå lite intresserad av musik. Det var nämligen på en turné som han och Hanna träffades.

– Plötsligt dök det upp en person som det kändes väldigt mycket mer med. Det är jättehäftigt att känna så. Man kan säga att vi möttes på jobbet. Jag var på turné och han jobbade, fast med andra saker. Det var verkligen ett möte. Vi sa inte så mycket egentligen. Det var bara en känsla av att: ”Men hej, där är du.” När jag mötte hans blick tänkte jag att det måste betyda någonting. Det är svårt att sätta ord på, har Hanna berättat för Amelia.

– Sedan tog det säkert tre månader innan han hörde av sig och bekräftade att han också hade känt det. Jag hade aldrig tagit kontakt med honom, men när han gjorde det visste jag direkt vem det var, fortsatte hon.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, TV4

Annons