Hanna Hedlund om kampen i kärlekslivet –beslutet efter starka insikten: “Insåg att..”

Hanna Hedlund

Tillsammans med Jessica Wahlgren har Hanna Hedlund podcasten Jessica & Hanna - å andra sidan.
Där berättar hon nu om kampen i sitt tidigare kärleksliv.
– Man väljer människor som inte är snäll mot en, säger hon.
0:56

Efter reklamen: Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

(0:56)

Slå på ljud

Efter alla säsonger av Wahlgrens värld är det nog många som vill kämpa sig in i Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Jessica Wahlgrens trio. Vännerna verkar veta allt om att ha roligt och finnas där för varandra, och de ger sig ofta ut på olika slags äventyr.

Sedan många år tillbaka har Pernilla podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans med vännen Sofia Wistam, och nu har Hanna och Jessica gått i samma fotspår. Tidigare i år lanserade de nämligen podcasten Jessica & Hanna - å andra sidan där de nu bjuder på personliga samtal, skratt och mycket annat.

I senaste avsnittet av podcasten pratar de om självkärlek och självhat, och det är då Hanna delar med sig av hur hennes kärleksliv såg ut under ungdomen.

Hanna Hedlunds stora önskan med barnen

I podcasten pratar vännerna mycket om sina barn och hur de önskar att de kommer att älska sig själva lika mycket som Hanna och Jessica älskar dem.

Martin Stenmarcks sommarplaner – efter tuffa bakslaget

Se klippet här!

– De som kan nå den känslan av att man tycker om sig själv, då finns det ju inga hinder för någonting helt plötsligt, säger Hanna och fortsätter:

– Som med ens barn, det är ju det man önskar. Man älskar de och så ska de börja klara sig själva och älska sig själva, det är ju hela poängen med livet.

Artistens okända kamp i kärlekslivet – nu berättar hon

Vidare pratar de om att många med dålig självkänsla ofta väljer personer som inte är bra för en. Något som Hanna kan relatera till.

– Man väljer människor som inte är snäll mot en. Man väljer folk som talar om att "ja, du är värd att hata litegrann". Konstigt nog. Varför är man intresserad av de som inte vill ha en?, undrar hon innan hon berättar vidare:

– En sån period hade jag i ungdomen. Det var det som var det åtråvärda, de som ville ha mig var inte intressanta. Då var det som att det inte var intressant, som att jag nästan såg ner på de som ville ha mig. Det är så otroligt knasigt, men så vanligt. Sen när jag insåg att det var det som var grejen så började jag värdera om.

Anna Ankas son Ethan har vuxit upp – så ser han ut idag

Men för Jessica var det tvärtom.

– Jag har aldrig jagat en kille för att jag var livrädd att han inte ville ha mig. Så jag har alltid valt de som jag visste var intresserade för då var det säkert. Om jag tyckte att någon var fin så tänkte jag alltid att han inte var intresserad av mig, det var jag alltid helt säker på, säger hon.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!