hanna hedlund

Hanna Hedlunds missnöje efter flytten med Martin Stenmarck: “Vantrivdes”

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Ett par år har gått sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar.
Nu berättar Hanna att hon och Martin en gång gjorde ett husköp som inte alls blev som de tänkt sig.
– Jag vantrivdes jättemycket, verkligen, säger sångerskan i sin podcast.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”
0:26

Efter reklamen: Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”

(0:26)

Slå på ljud

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, gick ut med att de skiljer sig efter 23 år tillsammans.

Idag är det snart två år sedan och ex-paret verkar ha en fortsatt fin relation till varandra. Tillsammans har de barnen Ida, 19, Love, 16, och Saga, 10, och familjen brukar titt som tätt visa upp på Instagram när de alla hänger.

Barnen bor varannan vecka hos pappa, och varann vecka hos mamma, som bor i ett hus på Lidingö.

Men i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan, som Hanna driver tillsammans med Jessica Wahlgren, 48, berättar hon att det inte alltid varit en självklarhet att bo i ett hus ute på ”landet”.

Hanna Hedlund om att bo i radhus: ”Absolut inte”

Hanna bor numera i Stockholm men kommer ursprungligen från Gävle. I podcasten berättar hon att hon i sina yngre dagar alltid drömde om att få bo i storstaden.

– Jag tror mer att jag då ville vara i stan. Jag kom från ett litet samhälle och hade haft den där längtan efter storstad och puls, säger Hanna Hedlund och fortsätter:

– Så absolut att jag trodde att jag skulle vilja bo i stan. Och kanske ha ett landställe i Hälsingland, så man har landet-landet och samtidigt pulsen. Men grejen med där jag bor nu är att det är ju landet-landet med puls nära.

Nu trivs Hanna bra i Lidingö där hon bor, trots att det kanske inte alltid varit det ideala.

– Men hade mitt 20-åriga jag sagt ”vet du vad när du är 48 då kommer du bo i ett radhus själv, va? Nej absolut inte! Ska jag bo i ett hus? I ett radhus? Nej absolut inte!”

Hanna Hedlund om varför hon och Martin Stenmarck flyttade

I podcasten fortsätter Hanna prata om att det är viktigt att trivas där man bor, och att inte göra något bostadsköp innan man är säker. Som exempel tar hon upp den gången hon och Martin köpte ett hus tillsammans.

– Vi gjorde en gång så att vi köpte hus för tidigt, innan vi fick barn, och det var så uppenbart att vi inte var där då. Men vi tänkte så här ”vi kommer att vilja ha hus sen”, säger Hanna i podcasten och fortsätter:

– Så flyttade vi och jag vantrivdes jättemycket, verkligen. Så vi bodde ju där knappt ett år.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN