Hanna Hedlund i sorg efter dramatiska dödsfallet i familjen

hanna hedlund

Hanna Hedlund har synts i rampljuset i decennier.
Vid sidan av tv-kamerorna och scenen lever hon ett vanligt familjeliv.
Nu berättar hon om dramatiska dödsfallet som skakade om allt.
– Att se sina barn behöva hantera den här typen av förlust, den är inte så lätt alltså, säger hon.
0:56

Efter reklamen: Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

(0:56)

Slå på ljud

Hanna Hedlund är sångerskan och skådespelaren som bland annat syns i Pernilla Wahlgrens hyllande show Pernilla Wahlgren har hybris. Vid sidan av scenen är hon influencer, poddare och mamma till tre barn. Podcasten med namn Jessica & Hanna – Å andra sidan driver hon med vännen Jessica Wahlgren.

I det senaste avsnittet väljer Hanna nu att öppenhjärtigt berätta om dödsfallet i familjen som skakat om hela hennes värld.

Hanna Hedlunds katt blev uppäten av annan katt

Det rör sig om den fyrbenta familjemedlemmen som tragiskt gått bort. Hanna förklarar att den blev uppäten av en annan katt.

– Jag har ju haft en grej som har hänt för två veckor sedan och jag känner att jag är redo att prata om det nu, säger Hanna Hedlund i podcasten och fortsätter:

– Men för två och en halv vecka sedan så fick jag ett samtal av min granne; Att deras katt hade dödat vår katt. Och liksom... Jag orkade inte prata om det den veckan, jag tänkte nu har det gått lite tid. Vi alla i familjen har gått vidare. Men det var verkligen en jättestor sorg för allihopa och att det var så dramatiskt. Jag har inte hört någon som varit med om att en katt dödar en annan katt.

– Nej och det är ju inte en frisk katt som gör det, och jag menar de gånger katter har försvunnit ur en familj så är det ju 9 av 10 gånger att de blivit påkörda eller sjuka, säger Jessica Wahlgren.

Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär

Se klippet här!

Hanna: ”Helt ärligt alltså, hon var ju ganska hårt åtgången”

Vidare förklarar Hanna att katten var svårt skadad.

– Jag ska inte gå in på det mer, men om jag ändå ska dela... Hon har ju funnits i sju år, man köpte den när den var pytteliten, hon har varit en familjemedlem, jag parade henne och skaffade kattungar en sommar. Jag har suttit och klappat på hennes mage, det är som att bli mamma att de sedan får kärleksfulla hem.

Hedlund berättar att hon fick plocka upp henne på gatan.

– Och så får man bara gå och plocka upp henne på gatan, helt ärligt alltså, hon var ju ganska hårt åtgången, säger Hanna och fortsätter:

– Jag har ju haft djur själv, vi hade hund hela vår uppväxt. Jag kommer ihåg att jag gick i nian när han tog, det var på riktigt min första stora sorg när vår hund gick bort. Hur ledsen jag var. Och jag kan ju se på mina barn nu, de har varit jätteledsna. Alltså kanske mer ledsen än.. Själv har man ju haft djur och förlorat några under åren.

– Att se sina barn behöva hantera den här typen av förlust, den är inte så lätt alltså.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!