Hanna Hedlunds hint om att gifta sig igen: ”Möjligt”

HANNA HEDLUND

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i 23 år och gifta i ungefär fem år. Nu är Hanna singel men hon verkar inte ha lagt av planerna på att gifta sig igen.
Nu berättar hon hur det ligger till!
0:44

Efter reklamen: Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här

(0:44)

Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, gick skilda vägar i somras. Då hade de redan testat på att bo isär i ett halvårs tid men kom då fram till att de skulle fortsätta på det spåret.

Hanna och Martin var ett par i 23 år och Martin har tidigare berättat för Nyheter24 om deras första natt ihop. De jobbade nämligen på samma arbetsplats och efter en personalfest, på självaste nyårsafton, blev de tvingade att spendera natten ihop.

– Det slutade med att vi blev inlåsta och inlarmade på en restaurang i Stockholm. Och vi blev tvungna att spendera natten där. Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra, sa Martin och fortsatte:

– Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dagen är det vi två.

Exklusivt
Bonde-Linas kärleksbesked – orden om Bachelor-Simon

Därför gifte sig Hanna och Martin år 2016

Trots att Hanna och Martin var ett par i över 20 år så var de bara gifta i knappt fem. Det dröjde ända fram tills år 2016 innan paret slog slag i saken och sa ja till varandra. Men det var däremot inte första gången ett bröllop hade kommit på tal.

Hanna hade nämligen friat till Martin redan år 2012 och även tackat nej till hans frieri tidigare. I en intervju med Aftonbladet har Hanna berättat vad det var som fick dem att tillslut komma till skott.

– Det låter ju helt hemskt. Men jag tror att det var för att min pappa gick bort 2016, sa hon och fortsatte:

– På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något. Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna Hedlunds hint om att gifta sig igen

Idag är Hanna och Martin inte längre ett par och de bor inte ihop. Däremot kunde Hänt nyligen avslöja att de inte skickat in några skilsmässopapper ännu. Anledningen till beslutet är inte känd.

I och med att ex-paret har barnen varannan vecka har Hanna fått mer tid för att umgås med vänner och festa till det lite när hon är barnfri. Den här helgen har Hanna umgåtts med några av sina absolut bästa tjejkompisar. Först var de på en rolig fotografering och klädde ut sig till färgglada glassar. Sedan följde en middag på restaurangen Punk Royale med vännerna Pernilla Wahlgren, 54, Jessica Wahlgren, 47, och Sofia Wistam, 55.

Hanna har nu publicerat en bild på Instagram där hon poserar i en tröja där det står "Bride to be". Även om ett giftermål inte verkar vara aktuellt just nu så menar Hanna att man aldrig ska säga aldrig. Till bilden skriver hon:

”Tycker att vi tänker att allt är möjligt, och så tar vi det därifrån. Vet att jag har helt fel text på tröjan men allt är ju som sagt möjligt. Ha en härlig fredag”

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!