Hanna Hedlund i tårar – bilderna på 18-åriga dottern och Linus Wahlgren

Linus Wahlgren, Hanna Hedlund

Tillsammans med Martin Stenmarck har Hanna Hedlund dottern Ida.
Nu berättar Hanna om en händelse mellan Ida och Linus Wahlgren som har fått henne att börja gråta.
Läs här!
1:08

Efter reklamen: Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

(1:08)

Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren har med åren blivit nära vänner. Tillsammans med Pernilla Wahlgren är de en liten trio, och i Wahlgrens värld och på sociala medier har man fått se att de vet allt om att ha kul och finnas där för varandra.

Tidigare i år startade Hanna och Jessica podcasten Jessica & Hanna - å andra sidan där de, som de själva beskriver det, berör både ytliga och djupa samtalsämnen.

I senaste avsnittet berättar Hanna nu hur en händelse mellan hennes dotter Ida och Jessicas ex-make Linus Wahlgren fick henne att börja gråta.

Så är Jessica och Linus Wahlgrens relation idag

Jessica och Linus gick skilda vägar för 10 år sedan. De hade då varit gifta i fem år och fått barnen Linn och Colin ihop. Men efter några år ihop år bestämde de sig för att gå skilda vägar, något som Jessica tidigare berättat om i Bathina Philipsons podcast.

Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

Se klippet här!

– Det är ju en stor sorg. Det kommer jag alltid tycka, att vi inte lyckades hålla ihop familjen, sa hon då.

Men idag har de tidigare makarna en god relation till varandra. Något som hon också berättade i podden.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, förklarade hon då.

Hanna Hedlund i tårar efter bilderna på 18-åriga dottern Ida och Linus Wahlgren

Men vad har Linus Wahlgren för koppling till Hannas dotter Ida då? Det är nämligen så att Ida spelar Linus dotter i succéserien Udda veckor.

Arvingarna-Kims bebislycka: ”det känns overkligt”

Udda veckor är en svensk dramaserie på Discovery+ som handlar om utmaningarna med att få ihop livspusslet efter en skilsmässa. Serien har tunga skådespelarnamn i uppsättningen som bland annat Linus Wahlgren och Christine Meltzer – och såklart också Ida.

Serien är nu här med en andra säsong och efter att ha tittat på serien har Hanna lämnats minst sagt berörd.

– Udda veckor måste jag också lyfta. I en scen mot dina barns pappa, hon spelar ju hans dotter i serien, den var så stark så jag typ började gråta lite själv. Hon spelade väldigt väldigt bra. Och han med, berättar hon för Jessica varpå hon håller med:

– Udda veckor, där är hon ju helt fantastisk!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!