LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund bryter ihop – talar ut om sorgen efter dödsfallet

12 okt, 2023 
hanna h
Hanna Hedlund är i sorg.
Nu talar hon ut om dödsfallet och hur hon sjöng på personens begravning.
”Vackert och så mycket kärlek”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Sångerskan Hanna Hedlund känner många till. I somras reste hon runt med gänget i Diggiloo, som bland annat bestod av John Lundvik, Andreas Lundstedt, Nike Sellmar, Jessica Andersson och många andra artister.

Utöver det syns hon även i Kärlekskören, i husbandet hos Hellenius hörna och så är hon även poddare tillsammans med vännen Jessica Wahlgren. När hon poddar delar hon ofta med sig av privata avslöjanden, som att hon till exempel träffat en ny kärlek efter sitt uppbrott från exet Martin Stenmarck. I somras sa hon hur de rest iväg tillsammans:

– Det har hänt massa saker som känns lite för tidigt att prata om, men det har varit mysigt att ha med sig sin dejt upp till Hälsingland för första gången. Han gav det väldigt höga poäng och det är jag glad för. Det kändes väldigt, väldigt mysigt, sa hon då.

Hanna Hedlund.
Hanna Hedlund.

Hanna Hedlund bryter ihop: ”Vi är så rädda för att sörja eller vara ledsna”

Nu är det på Instagram som Hanna blir lite mer personlig. Hon delar nämligen med sig av en sorglig familjenyhet – att en närstående gått bort.

Annons

Hon berättar även hur hon sjöng på begravningen och hur stämningen var under ceremonin.

”Igår. Overkligt. Vackert och så mycket kärlek . Ett rum fullt av fina soliga minnen, barnbarn, barn bonusbarn, sambo och vänner Hon var min kära väns mamma. En mormor o farmor. Helt naturligt alltså, men ändå så onaturligt. Hon hade gjort en spellista med låtar. Jag sjöng två, Himlen är oskyldigt blå o Gabriellas sång”, skriver hon.

I podcasten berättar hon mer och blir samtidigt väldigt känslosam och ledsen.

– När jag hade gjort det, då var det som allt släppte och jag tände det där ljuset. Och nu när jag pratar om det kan jag bli såhär... Det är ju det som är livet, vi ska gå igenom så himla mycket avsked. Att vara människa är klara av väldigt mycket avsked stod jag och tänkte. Det är något fint, vi är så rädda för att sörja eller vara ledsna. Det är lika vackert att sörja, det är så mycket kärlek i sörjandet och att släppa fram tårarna. Och jag har haft jättesvårt med det fram till nu.

Annons