ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Ferm och Johan Gunterberg splittras – beslutet efter relationsavslöjandet

03 jul, 2022 
Hanna Ferm och Johan Gunterberg
Artisterna Hanna Farm och Johan Gunterberg fann kärleken i varandra förra året.
Nu berättar Hanna att paret inte kommer att tillbringa sommaren ihop – och det här är anledningen!
Annons
Därför spenderar Hanna Ferm och Johan Gunterberg inte sommaren ihopBrand logo
Därför spenderar Hanna Ferm och Johan Gunterberg inte sommaren ihop

Hanna Ferm, 21, slog igenom i Idol 2017, sedan dess har vi bland annat sett henne i Melodifestivalen två gånger. I sommar är det dags för Hanna att gästa Allsång på Skansen, ett program hon tidigare aldrig medverkat i. Uppträdandet gör hon ihop med artisten Junie som Hanna under våren släppt singel Välkommen åter med.

– Det känns jättekul. Som en milstolpe i livet verkligen och i karriären. Det är första gången för oss båda, säger Hanna när Hänt möter henne i samband med programmets pressdag.

Därför spenderar Hanna och Johan inte sommaren ihop

Även om sommaren är fullproppad med spelningar kommer Hanna även få lite ledigt – spelningarna är däremot det hon tycker ska bli roligast.

– Det är väl det som man ser mest fram emot och mycket av sommaren kommer nog bestå av det. Sen försöker man ta sig till något smultronställe också och bara njuta av sommaren, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag ska till Dalarna, jag ska till Varberg och jag ska till Kroatien, kanske även Ibiza. Men det här är liksom de luckorna som jag har. Så det är aldrig en hel vecka någonstans eller så där utan bara några dagar.

Någon resa med pojkvännen Johan Gunterberg, 33, blir det däremot inte. Johan är känd från musikgruppen De Vet Du och har precis som Hanna ett fullt jobbschema inför den första sommaren sedan pandemins slut.

– Det blir midsommar, annars blir det inte så mycket med honom just. Förutom kanske bara hemma i Sverige men kanske till hösten.

Ni har mycket jobb båda två?

– Ja, de gigar också mycket så det är oftast det som är mycket fokus på under sommaren.

Kärlekslivet förklarar Hanna dock går väldigt bra. Men i nuläget finns inga planer på att flytta ihop.

– Nej jag bor på Kungsholmen och han bor på Lidingö, säger Hanna.

Foto: TT

Annons