LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Han fick sista rosen i Bachelorette 2022 – känslosamma avslutet

14 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Final i Bachelorette
Årets säsong av Bachelorette är slut och den sista rosen har delats ut.
Till slut stod det klart att det var Adam Edgren som fick Olivias sista ros och chansen att fortsätta kärleksresan.
Annons
Olivia Birgersson om att vara årets Bachelorette: ”Läskigt”Brand logo
Olivia Birgersson om att vara årets Bachelorette: ”Läskigt”

Årets säsong av Bachelorette är slut och 19 killar har blivit 1. I den andra svenska säsongen är det Olivia Birgersson, 26, som tog sig ner till Grekland med hopp om att finna mannen i sitt liv. Vecka efter vecka har hon eliminerat killar tills det bara återstår en – som får hennes sista ros och chansen att fortsätta kärleksresan bortom kamerorna.

Olivia om att vara årets Bachelorette

När Hänt träffar Olivia innan säsongspremiären av Bachelorette berättade hon om känslorna kring programmet.

– Det känns jättekul att vara med i Bachelorette. Det är ju inte en sak jag egentligen hade gjort men det är extremt utmanande och något som jag har sett fram emot att göra, säger hon till Hänt.

Nu är säsongen över och den har minst sagt varit händelserik. De har varit besvikelse och hjärtekross bland killarna som fått lämna programmet.

Han får sista rosen av Olivia i Bachelorette

I finalavsnittet var det tillslut bara Adam Edgren, 29, och Oscar Batres, 32, som stod mot varandra och hoppades bli tilldelade den sista rosen och således få chansen att fortsätta träffa Olivia. Efter många om och men så stod det klart att det var Adam som erbjöds Olivias sista ros.

Annons

Med en otrolig utsikt över det grekiska landskapet står Olivia och Adam mitt emot varandra och håller varandras händer.

– Första gången vi träffades så höll du på att åka hem, men jag är glad att jag litade på magkänslan som sa att du skulle stanna. För vad jag hade gått miste om, om du hade åkt. Du har växt otroligt mycket här inne och jag har sett det. Jag är så stolt över dig och jag ser fram emot att fortsättningsvis få spendera mer tid med dig, säger Olivia och fortsätter:

– Adam, vill du ta emot min sista ros?

Varpå Olivia placerar säsongens sista ros i Adams bröstficka och paret kysser varandra.

FOTO: TV4

Annons