ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Adam Edgren i Bachelorette – 5 saker om deltagaren

29 nov, 2022 
AvJulia Riddertorp
Adam Edengren i Bachelorette.
Adam Edgren är en av killarna i Bachelorette 2022.
Nyfiken på hans hemlighet och mer om honom?
Här är fem saker om Adam du kanske inte visste!
Annons
Olivia Birgerssons stora hemlighet avslöjas i BacheloretteBrand logo
Olivia Birgerssons stora hemlighet avslöjas i Bachelorette

Adam Edgren är en av alla killarna som är på jakt efter Olivia Birgerssons, 27, hjärta, men bara en kan lyckas i TV4:s Bachelorette Sverige.

Frågan är om Adam är den som lyckas, vilket återstår att se. Men vi är såklart nyfikna på vem Adam är. Därför har Hänt listat fem saker om Adam Edgren!

Hur gammal är Adam Edgren och vilket stjärntecken är han född i?

Den 4:e juni år 1993 föddes Adam. Han är alltså född i stjärntecknet tvilling och är 29 år.

I nuläget är Adam bosatt i Solna, i Stockholm, där han bott sedan december år 2021 och tidigare var han bosatt i Göteborg.

Har Adam Edgren Instagram?

Precis som många andra har Adam Instagram där han främst delar med sig av inlägg på hans vänner.

Är du nyfiken på hans profil och vill bli en av Adams följare så går han under användarnamnet @adamedgren på plattformen och har i skrivande stund 1,210 följare.

Annons

Hur lång är Adam Edgren?

Är du nyfiken på hur lång den romantiska övertänkaren är så sitter Hänt på svaret. Enligt Adam är han nämligen 186-187 cm lång.

Något annat som de flesta inte känner till är att Adam nämligen har en framtand som är fake. Adam har slagit ut sin tand så många gånger att han har behövt dra ut hela tanden och nu sitter det istället en krona där.

Adam Edengren leendes.
Glada Adam Edgren.

Adam Edgrens syskon och familj

Mamma och pappa till Adam bor med nya respektive strax utanför Göteborg i dagsläget.

Men Adam växte inte bara upp med sina föräldrar utan även med hans två syskon. Nämligen hans 10 år yngre bror och hans två år yngre syster.

För Hänt berättar Adam att han trivs i Stockholm och att han inte har några planer på att flytta tillbaka till Göteborg. Han ser även sin framtida familj i huvudstaden när den tiden är kommen.

Annons

– Strax utanför Stockholm med närhet till stan och slå sig ner och hitta något trevligt hus med lite granngemenskap med kanske två till tre barn på det, där den fösta ska vara en kille, säger Adam och skrattar till.

Vad jobbar Adam Edgren med och vad har han tidigare jobbat som?

Adam har en lång utbildning från Handelshögskolan i Göteborg där han läste ekonomi. Sedan dess har han jobbat med ekonomi på olika platser men berättar att han ska sluta på sitt nuvarande jobb som redovisningsansvarig på Nordiska galleriet.

– Jag jobbar med ekonomi som redovisningsansvarig på Nordiska galleriet men jag ska sluta här nu och jag kommer börja konsulta istället.

Innan ekonomi blev aktuellt för Adam jobbade han med lite allt möjligt, som inom olika matkedjor och posten.

FOTO: TV4

Annons