ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Han är killen som syns ihop med Bianca Ingrosso – sanningen bakom bilden

10 okt, 2023 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos kärleksliv är hemlighetsfullt.
Nu har hon synts på bilder där hon dansar tätt med en kille och i en kommentar till Hänt avslöjar hon nu hur relationen ser ut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Anderssons sexavslöjande i Biancas: ”Samlag med...”Brand logo
Per Anderssons sexavslöjande i Biancas: ”Samlag med...”

Bianca Ingrosso, 28, har varit allt mer hemlighetsfull med sitt kärleksliv sedan uppbrottet med Phillipe Cohen förra året. Men nyligen bekräftade hon att nya känslor har uppstått på senaste.

Det var i Wahlgrens värld som Bianca berättade att hon plötsligt blivit kär igen och att någon ny fångat hennes intresse.

– Jag är nykär i livet. Det finns ju absolut någon ny i mitt liv, som jag liksom så där, tycker väldigt mycket om. Och det är ju väldigt kul, jag trodde ju aldrig att jag skulle bli kär igen. Jag trodde aldrig att jag liksom skulle komma över Phillipe. Jag har aldrig varit så här pirrig, sa då Bianca i förra veckans avsnitt av Wahlgrens värld.

Annons

Bianca Ingrossos egna ord om relationen med Patrick Cehlin: ”Han är otrolig”

Under sommaren har Bianca synts umgås med den före detta hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32. Duon var bland annat på en resa till Ibiza ihop.

– Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig. Ehm, och hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, så att vi är jättebra vänner, har Bianca tidigare sagt om Patrick till Aftonbladet.

Men nu var det ett tag sedan Bianca och Patrick syntes ihop så om de fortfarande umgås är något oklart.

Han är killen i Bianca Ingrossos intima video – syns ihop efter tystnaden

Nu har Bianca synts med manligt sällskap igen, denna gång är det ett videoklipp på Tiktok där Bianca syns dansa tätt med en kille. Klippet kommer från en festkväll där Sanna Guidetti, 31, firades men vem är egentligen killen?

Annons
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso dansar med en kille i ett videoklipp på Tiktok. Foto: Tiktok

När Hänt når Bianca berättar hon hur deras relation ser ut.

”Det är en kompis som är gift med sin man”, skriver Bianca i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT/tiktok

Annons