TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Gift vid första ögonkastet-Jannica Levin om sin nya pojkvän

24 mar, 2020 
AvOla Lagerström
Jannica Levin från Gift vid första ögonkastet.
Jannica Levin gifte sig med Magnus Nilsson i Gift vid första ögonkastet – men snart var skilsmässan ett faktum.
Nu, ett år senare, berättar Jannica om sin nya pojkvän.
– Jag frågade om vi skulle hångla – och han sa ja, säger Jannica till Hänt.
Annons

Även Magnus Nilsson ger senaste nytt angående sitt kärleksliv…

Jannica Levin och Magnus Nilsson i Gift vid första ögonkastet 2019.
Magnus Nilsson och Jannica Levin. Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT.

För ett år sedan sedan gifte sig rekvisitören Jannica Levin, 30, och reseexperten Magnus Nilsson, 34, med varandra i SVT:s kontroversiella TV-satsning Gift vid första ögonkastet – trots att de inte ens kände varandra.

Fyra månader efter bröllopet var dock skilsmässan ett faktum.

Så träffade Jannika nya pojkvännen

– Jannica är en otroligt verbal och explosiv kvinna. Jag har mer det där tillbakadragna och lugna. Det var väl det som var ett störningsmoment för oss båda, kommenterade Magnus medan Jannica uteslöt en äktenskaplig återförening.

– Det finns ingen kärlek mellan oss på det sättet, förklarade hon.

Nu kan dock Hänt avslöja att kärleksgudinnan Afrodite knackat på dörren hemma hos Jannica. Sedan en tid tillbaka går hon på fjäderlätta och rosa moln.

Annons

– Vi träffades på jobbet i höstas, säger Jannica som däremot inte vill röja nya pojkvännens identitet, ålder eller yrke.

Så går kärlekslivet för Magnus

Däremot avslöjar hon hur det gick till när kärleksblixten slog ner.

– Jag tyckte att han var söt, så på en after work gick jag fram och frågade honom om vi skulle hångla. Han sa ja – och vips var vi kära. Jätteroligt! Kärleken är färsk och blomstrar. Jag är jättelycklig och glad över att jag vågade fråga om ett hångel, skrattar Jannica som framför allt värdesätter glädjen och ärligheten som genomsyrar hennes nya relation.

– För mig känns det så väldigt fint att jag hittat någon som hittat mig om du förstår… Jag känner verkligen att han är lika kär i mig som jag är i honom. Det är en väldigt fin känsla, förklarar Jannica vars tv-kända ex-make Magnus gläds åt hennes framgångar i kärlekslivet.

– Det är jättekul att Jannica lyckats stadga sig! Själv har jag inte träffat någon ny. Åtminstone inte officiellt. Det är alltså inget seriöst. Man får se vad som händer. Jag vill inte gå händelserna i förväg, säger Magnus till Hänt.

Annons