LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gwyneth Paltrow om skilsmässan från Chris Martin: "Vi gjorde slut ett år innan"

05 maj, 2016 
Linnéa Geijer
Gwyneth Paltrow och Chris Martin tillkännagav skilsmässan i mars 2014 – men redan ett år tidigare hade paret gjort slut.
Annons

Efter att gemensamt ha berättat om separationen fortskred Gwyneth Paltrow, 43, och Chris Martins, 39, skilsmässa utan skandaler. Men först nu berättar Paltrow hela sanningen.

– Vi gjorde slut ett år innan vi gick ut med det, berättar hon för Red Magazine.

Att ha den tiden på sig att bearbeta separationen anser hon var nyckeln till att allt gått så civiliserat till, och anledningen till deras fortsatta vänskap.

– Jag känner mig väldigt lycklig att jag hade en partner som var så villig att bidra med idéer om hur vi kunde ta oss igenom det på ett vänligt sätt, berättar hon, för vi älskade varandra väldigt mycket, och det gör vi fortfarande, och vi har två underbara barn tillsammans.

Gwyneth Paltrow och Chris Martin är fortsatt vänner.

Viktigt blev också att åsidosätta konflikter och att sätta barnen i första rummet.

– När man kände sig arg eller svartsjuk eller liknande, fick man trycka på en knapp inom sig själv och återgå till baslinjen att jag älskar den här personen, han är far till mina barn, han är en underbar man, avslöjar aktrisen.

Det forna paret gifte sig 2003 och fick under äktenskapet barnen Apple, 11, och Moses, 10.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons