Gustav och Marie Mandelmanns sorg efter hunden Siris död

02 okt, 2020 
Gustav och Marie Mandelmann
Gustav och Marie Mandelmann genomgår en tuff tid.
I ett inlägg på Instagram uttrycker Marie parets stora sorg efter att en familjemedlem lämnat dem.
”Vår älskade Siri”, skriver Marie.
Annons
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekshistoria
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekshistoria

Makarna Marie, 56, och Gustav Mandelmann, 55, har blivit två välkända ansikten för det svenska folket genom den populära TV4-serien Mandelmanns gård. Tillsammans har de fyra barn – Aaron, Tora, Disa, och Joel.

Under fyra säsonger har tittarna fått följa med paret i deras liv på gården Djupadal, som ligger på Österlen i Skåne.

Det har även offentliggjorts att det blir en femte säsong av succén men inspelningarna av denna har gått annorlunda till. Till en början var det oklart om man skulle kunna filma överhuvudtaget på grund av pandemin men TV4 och paret Mandelmann hittade en lösning som fungerade bra.

Makarnas beslut att stänga gården

Vanligtvis har Gustav och Marie mängder av besökare på sin gård, sitt café och sin gårdsbutik. Tidigare har de till och med tvingats införa ett förbokningssystem på sin hemsida för att kunna hantera mängden gäster, men i tidigare i år meddelade de att det har tvingats ändra om. Marie och Gustav hade då beslutat sig för att stänga gården helt och hållet för besökare under den närmsta tiden.

Annons

De pratade även öppet om att det skulle bli svårare att få ihop det ekonomiskt i år eftersom detta innebar en stor del förlorade intäkter.

Hunden Siri har somnat in

Nu genomgår makarna ännu en tuff tid. De har nämligen förlorat sin älskade hund Siri, som funnit vid deras sida under 15 års tid. Siri har även synts flertal gånger i tv-rutan tillsammans med sin matte och husse. Siri brukade även vakta hönsen som lever på gården.

”Vår älskade Siri. Hon har varit med oss i 15 år. Det är med stor sorg som vår älskade Siri har somnat in idag. Älskad och saknad. 2005-2020”, skriver Marie på Instagram.

Stora stödet från TV4-tittarna

I kommentarsfältet syns sorgsna tv-tittare som nu skickar stöttande ord till paret. Att hunden Siri gjort avtryck hos tittarna strå inga tvivel av, hon kommer nu bli saknad av många.

”Å vad sorgligt! Hon fick ett långt och härligt liv hos er”, skriver en följare.

Åh fina Siri va sorgligt. Det har varit så roligt att följa henne i programmet. Så fascinerande när hon vaktade hönsen”, skriver en annan.

Annons

”Åhhh så ledsamt! Alltid sorgligt när man måste ta farväl av ett älskat djur”, skriver en tredje.

Annons