Gustaf Hammarstens dotter Ella har vuxit upp – så ser hon ut idag

Gustaf Hammarstens dotter Ella

Gustaf Hammarsten är en folkkär skådespelare som vi har sett i flera olika filmer och serier genom åren.
Hans skådespelarintresse verkar ha smittat av sig på en annan familjemedlem – nämligen hans dotter Ella Hammarsten.
Så här ser Ella ut idag!
0:42

Efter reklamen: UDDA VECKOR – Klipp: Behöver du verkligen en son till?

(0:42)

Slå på ljud

Skådespelaren Gustaf Hammarsten, 54, har medverkat i många filmer och serier. Du kan bland annat ha sett honom skina i Wallander, Beck, Udda veckor och massa mer.

Gustafs partner, skådespelerskan Jessica Liedberg, 52, har vi också sett medverka i flera storslagna filmer och serier som Rederiet, Wallander och Morden i Sandhamn. Paret är bosatta i Stockholm och har idag tre döttrar tillsammans.

Det är inte bara film och serier som Gustaf ägnar sig åt, han är även deltagare i den nya säsongen av äventyrsprogrammet Expeditionen. I detta program ska deltagarna försöka sig på att bestiga Lobuche Peak, 6119 meter över havet på tio dagar med hjälp av äventyraren Johan Ernst Nilson, 52. Gustaf Hammarsten medverkar med bland andra Nikki Amini, 37, Anja Pärson, 41, och Patrik Arve, 56, i säsongen.

Martina Haags bok blir film

Nyligen bekräftade Viaplay group att filmatiseringen av Martina Haags, 58, nya film Det är något som inte stämmer har satts igång. På rollistan ser vi Gustaf Hammarsten, hans partner Jessica Liedberg och andra kända namn som Alexandra Rapaport, 50, i en av huvudrollerna.

Handlingen i filmen kommer utspelas under två epoker. Där Alexandra Rapaport kommer spela, Petra, en 50-åring, som går igenom en skilsmässa.

Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum – se klippet här

Se klippet här!

Ella Hammarsten nya karriär

I rollistan ser vi också Gustaf Hammarstens dotter, Ella Hammarsten Liedberg, 17, spela huvudrollsfiguren i filmen som 15-åring, där hon går de sista veckorna i nian.

I ett pressmeddelande från Viaplay säger skådespelardottern att denna film är hennes långspelardebut och att det är en utmaning samt privilegium att få dela en roll som hon kommer göra med Alexandra Rapaport.

– När jag läste manus fick jag direkt en stark känsla av att jag verkligen vill göra denna roll om någon. Jag såg direkt hur jag ville göra Petra, säger Ella Hammarsten Liedberg.

Hon fortsätter:

– Rollen som unga Petra blir en fantastisk tidsresa där jag får möjligheten att lajva åttiotalet. Jag lyckades dessutom knipa en större roll i den här filmen än både mamma och pappa.

Det är inte bara i den kommande filmen som hon kommer ha medverkat i. Ella har också spelat en roll i den danska serien Badehotellet.

Att skådespelarkarriären verkar gå vidare i familjen tycker vi är fantastiskt och vi hoppas att få ser mer av Ella i fler kommande filmer!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!