Gunilla Perssons privata familjebilder från julen väcker reaktioner

Gunilla Persson

Gunilla Persson, känd från Svenska Hollywoodfruar, postade likt många andra, privata familjebilder från julfirandet.
Nu reagerar följarna på den uppenbara detaljen.
Läs allt här!
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer
Slå på ljud

Gunilla Persson, 62, är en älskad profil i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar, där svenska folket har fått lärt känna den före detta fotomodellen sedan 2010. Hon delar även generöst med sig av livets alla upp- och nedgångar på sociala medier, framförallt Instagram.

Och kanske är det hennes förmåga att skapa reaktioner som gör henne så populär? De nya familjebilderna från julen är inget undantag, och nu stöttas hon även av följarna efter mamma Iris svåra tid.

Benjamin Ingrosso i tårar efter händelsen med Tareq

Privata familjebilderna från julfirandet: ”Förskräckligt”

Under julhelgen postade Gunilla Persson ett bildpsel på Instagram där hon bjuder på både familjekära julbilder och underhållning i form av sång.

Dessvärre verkar hon inte vara nöjd med sångframträdandet själv... men det bjuder hon på i juletider.

God Jul alla underbara vänner! Första klippet blev uppskattat på min story men det kanske finns de som inte såg den. Det andra klippet är från några år tillbaka när vi var nyinflyttade här, år 2017 och var för @tv3se - Låter förskräckligt. Svårt att sjunga med två katter i famnen”, skriver Gunilla intill bildspelet på Instagram.

Jenny Strömstedt ryter ifrån – efter Steffo Törnquists ord i direktsändning: "Otrevligt!"

Följarnas starka reaktioner på Gunilla Perssons julbilder – därför hyllas Hollywoodfrun

Nu reagerar följarna med jubel och julhälsningar i kommentarsfältet. Gunilla hyllas för att vara så bjussig med skönsång. Och kommentarsfältet fullkomligen överbelastas med följare som önskar henne och familjen en god jul:

Du bjuder på så härliga bilder & sång Gunilla. En God Jul önskas er alla”, skriver en följare.

Åhhhh God Jul på er tack för sång och dans jag sjöng och dansade med. Helt underbart. Du är så härlig och bjussar på dig själv. Ha det bäst. Stor kram från Stockholm”, skriver en annan.

Gunilla har även delat med sig av flera bilder på henne och dottern Erika. I bildspelet förklarar hon dock att mamma Iris haft det jobbigt och att det är problem med hennes vårdare. Nu stöttas Gunilla av sina följare.

”Fina Gunilla vad du kämpar. En riktig kämpe. Så imponerad av den styrka du besitter. Vården i USA verkar inte vara den bästa o Sverige är på väg dit.”, skriver en.

”Så vackra både Du och Erika, men så trist att det inte fungerar med nattpersonal, får ju inte gå till så. En god fortsättning till Er från mig.”, hälsar en annan.

LÄS OCKSÅ: Hollywoodfrun Gunilla berättar om starka saknaden – efter dödsfallet i familjen

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson visar upp oväntade tatueringen – följarnas chock

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT / TV3 och Viaplay

FRÅN FÖRSTASIDAN