Gunilla Perssons hälsning efter följarnas oro för mamma Iris

Gunilla Perssons mamma Iris har länge kämpat mot sin svåra sjukdom.
Efter följarnas frågor väljer nu Gunilla att skicka en hälsning.
”Blir tårögd av er kärlek och värme”, kommenterar en följare på Instagram.

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 61, gör allt för sin familj. Hon har en nära relation till dottern Erika, 17, och sin mamma Iris, 94, vilket tittare har kunnat se i Svenska hollywoodfruar. Även på Instagram uppdaterar Gunilla om sin vardag, och framför allt om kampen för sin sjuka mamma. För nio år sedan valde Gunilla att flytta Iris, som lider av demenssjukdom, från Sverige till USA så att hon själv kunde vaka över sin mamma.

Och de senaste åren har varit allt annat än lätta för familjen Persson. Gunilla har tidigare berättat att Iris varit nära döden, efter att ha drabbats  av oregelbunden hjärtrytm, njursten och lågt blodtryck. Läget var så kritiskt att Iris fick föras till sjukhus.

Då vände lyckligtvis sjukdomen, men det innebär inte att Gunilla, och framför allt hennes följare, har slutat oroa sig för Iris.

Gunilla Perssons hälsning till följarna

Senast hollywoodfrun skrev något på sin blogg om sin mamma var i slutet av februari då Iris fyllde 94 år. Någon vecka tidigare publicerade Gunilla en Instagrambild på sig själv och Iris. Många av Gunillas följare har hört av sig den senaste tiden och bett om en uppdatering kring Iris och hennes mående.

Nu ger Gunilla svar. På Instagram har hon laddat upp en video där hon syns tillsammans med sin mamma. I klippet kan man se hur Gunilla ger en prydnadsängel till Iris.

– Mamma, jag älskar dig så mycket. Jag är hos dig hela tiden. Du bor hos mig, säger Gunilla i klippet.

Iris svarar med ett leende:

– Åh, vad bra!

503 Service Unavailable

Klippet uppskattas av följarna, som hyllar Gunilla för sin kärlek till mamman.

”Jag hoppas att jag tar hand om mina barn tillräckligt kärleksfullt för att de ska bli som du mot din mamma när jag är gammal. Så fantastiskt vackert”, skriver en följare.

En annan kommenterar:

”Asså allvarligt, du är fantastisk människa, gud vad allt är älskvärt, eran relation vacker, blir tårögd av er kärlek o värme. Så fantastisk.”

FOTO: TT/Instagram