ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gunilla Perssons familjemedlem Lulle försvunnen – talar ut om oron

06 maj, 2023 
Gunilla
Gunilla Perssons katt Lulle är försvunnen.
Något Hollywoodfrun berättar om på Instagram.
”Vi känner oss dödsförtvivlade”, skriver Gunilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gott nytt år önskar Gunilla Persson från HollywoodBrand logo
Gott nytt år önskar Gunilla Persson från Hollywood

Gunilla Persson är slog igenom i TV3:s Svenska Hollywoodfruar tillsammans med sin dotter Erika Persson. Hon är fortsatt bosatt i USA och följare kan ta del av hennes liv på sociala medier.

Men nu berättar Persson förtvivlat att familjemedlemmen och katten Lulle är försvunnen.

Gunilla Perssons sorg: ”Ibland känns det som vi vill dö”

På Instagram skriver Gunilla att katten Lulle måste ha har tagit sig ut och att hon letat i många timmar. Även dottern Erika har kommit hem från universitetet och Gunilla beskriver att de är dödsförtvivlade.

”Vi känner oss dödsförtvivlade. Vi är ute och letar efter Lulle som måste tagit sig ut på något vis. Jag har letat i många timmar i huset för ibland brukar han jag måste bara komma fram och stå framför mig.”, skriver Gunilla.

Annons

Hon fortsätter:

”Vi har gått igenom var enda ställe i hela huset, Erika kom hem från universitetet. Nu ber vi alla till gud att Lille lullull ska komma till rätta. Ibland känns det som vi vill dö. Men nu ber vi till Gud och Jesus.”

I ett meddelande till Hänt beskriver Gunilla att de inte hittat katten än.

”Nej, vi har ännu inte hittat Lulle. Vi är ute och söker honom, Erika och jag, vi involverar alla grannar och olika webbsidor i grannskapet som kan hjälpa oss att hitta Lulle. Vi älskar honom av hela vårt hjärta och är mycket förtvivlade nu men lever på hoppet att han ska komma tillbaka, att han kommer bli återfunnen och att livet kan gå vidare på bästa sätt.”

”Tyvärr finns det många kriminella på dessa webbsidor som vill ha ut dem 500 dollarna hittelön jag har satt ut och som försöker hacka våra konton med falska förhoppningar om katter som inte är vår. Lulle var den största trösten för mig efter mammas död därför att han pussade och slickade mig i ansiktet som ingen annan katt någonsin har gjort. Vi tror och ber till Gud och Jesus att han kommer helbrägda tillbaka till oss.”

Annons

Gunilla Persson om mamma Iris Perssons bortgång: ”Chock”

Gunilla går även igenom sorg efter sin mamma Iris Perssons hastiga bortgång, i april begravdes Iris som även hon dykt upp i tv-rutan i och med Svenska Hollywoodfruar.

För Hänt berättade Gunilla att hon inte var förberedd att det kunde hända på det viset.

– Det var en sådan chock för mig! Att hon gick till gud och jesus så här snabbt, utan att jag var förberedd på det. Jag visste inte att det här kunde hända på det här viset och att hon kunde ge upp andan såhär utan någon varning, sa Gunilla till Hänt då.

FOTO: TT

Annons