TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gunilla Persson klar för norska Farmen Kjendis

25 maj, 2019 
Gunilla persson klar för norska farmen
Våren 2020 ser vi den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson i norska Farmen Kjendis, det rapporterar norska VG om. ”En annorlunda sak för mig att göra, men jag älskar utmaningarna”, säger Gunilla.
Annons
Sigrid Bernsons kärleksgåva till Samir – efter Farmen VIP-vinstenBrand logo
Sigrid Bernsons kärleksgåva till Samir – efter Farmen VIP-vinsten

I måndags kunde TV4-tittarna se när Sigrid Bernson kammande hem segern i Farmen VIP. Programmet där vi ser svenska kändisar rodda med lantlivet på Farmen. I Norge finns samma koncept, där under programtiteln Farmen Kjendis, och nu står det klart att den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, är klar för nästa säsong, det rapporterar norska VG om.

– Det är riktigt coolt. En annorlunda sak för mig att göra, men jag älskar utmaningarna. Idag har vi lärt oss att mjölka kor och jag har aldrig gjort det tidigare! Det är inte något vi gör i Los Angeles, säger Gunilla Persson till VG.

Oron för mamman under inspelningarna

Inspelningarna är alltså redan i full gång och säsongen sänds på TV våren 2020. Det var flera månader sedan Gunilla Persson tackade ja till att vara med i programmet, och hon var inte svårövertalad. Däremot tycker hon att det är tufft att inte kunna ha någon kontakt med sin mamma Iris, 93.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag måste säga att det är tufft att inte ha någon kontakt med mina nära. Att vara helt bortkopplad. Jag har en mamma som är gammal och sjuk. Vad som helst kan hända henne, fortsätter Gunilla till VG.

Gunilla Persson slog igenom för tv-tittarna i och med sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar på TV3. Där efter har vi sett henne i det egna programmet The Gunilla Show och i Biggest loser VIP.

Annons