LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson i tårar efter läkarbesöket: ”Det är aldrig roligt”

08 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Gunilla Persson i Biggest loser VIP
I Biggest loser VIP väntar Gunilla Persson på läkarbesked efter ett cellprov. Till sist blir spänningen för mycket för Hollywoodfrun och hon bryter ihop framför sina lagkamrater.
Annons

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, har haft en tuff start i Biggest loser VIP. Redan andra veckan i programmet tvingades hon uppsöka sjukhus då hon drabbades av kraftiga blödningar i underlivet. När Gunilla kom tillbaka till slottet och de övriga deltagarna berättade hon att läkaren tagit cellprover och att hon nu väntade på besked.

– Det är aldrig roligt att gå och vänta på ett svar om man har cancer eller inte, det är ganska nervöst. Men man får inte svar direkt utan tidigast om två veckor får jag resultatet, sa hon då.

Läkaren ordinerade vila och det ställer till problem för Hollywoodfrun. Medan de andra ligger i hårdträning tvingas hon att ta det lugnt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Idag måste jag ta det lugnt enligt läkarens ordination. Det var ju bara igår jag låg nedsövd för operationer. Jag är ju inte dum i huvudet, jag vill inte tillbaka till sjukhuset igen, säger hon i veckans avsnitt.

Hennes lagkamrater Kalle Moraeus, 55, och Erik Hörstadius, 53, frågar henne om hon har fått något besked från läkaren än.

Annons

– Jag går ju och väntar på cancerbesked, säger en nedstämd Gunilla.

När Kalle frågar om hon är ängslig brister det för Hollywoodfrun.

– Ja, jag har ju mamma och jag har ju Erika och hela deras existens vilar ju på mig, säger hon i tårar.

Både Erik och Kalle försöker trösta sin lagkamrat och lyckas till slut lugna ner henne. Efteråt förklarar Gunilla varför hon reagerade så starkt.

– Det är hela tiden saker med Erikas skola och det är alltid någonting med mamma, så de är huvudpersonerna i mitt liv.

Hon är tacksam för stödet från Kalle och Erik, och även om hon är ifrån sin familj så tycker hon ändå att det är bra att hon har annat att tänka på än läkarens besked.

– Ja det är bra att jag är aktiv och att jag gör grejer och att jag har sällskap och att vi är tillsammans här i den här gruppen, säger Gunilla Persson.

Biggest loser sänds måndagar klockan 21.00 på TV4.

Se mer av Gunilla Persson här:

FOTO: TV4, Instagram

Annons