Gunilla Persson avslöjar: Producenten krävde att jag skulle bråka

Gunilla Persson anklagar TV3 för att ha bett henne ställa till en scen när Isabel Adrian bjöd tv-fruarna på middag. Nu svarar TV3 på de hårda anklagelserna.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Reaktionerna efter tisdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar där Gunilla Persson attackerade Isabel Adrian är stora. Nu bryter tv-frun Gunilla tystnaden om vad som egentligen hände, men som inte visades på tv.

Enligt Gunilla kom hon till Isabel Adrians middag i Ojai med syftet att äta och gå och lägga sig tidigt. Men precis före efterrätten serverades hävdar Gunilla att producenten ska ha kallat henne till sig.

– Producenten vinkade till sig mig och sa: “Gunilla, fotograferna börjar verkligen klaga och vill sluta filma nu. Det blir ingen tv om du inte sätter igång, du måste sätta igång nu”, säger Gunilla i sin podcast “The Gunilla Podcast” och fortsätter:

– Jag kan förstå dem också, det handlar om tv-ratings, tittarsiffror och action. Ingen vill se oss ha kafferep, säger Gunilla.

I avsnittet på TV3 fick tittarna se hur hon krävde en ursäkt av Isabel från ett flera år gammalt groll de haft. Gunilla Persson anklagade dessutom Isabel för att ha nypt henne i ryggen under fotograferingen några timmar tidigare.

– Man kan ju inte sitta och inte ha mycket att säga för att behålla en publik, då byter de kanal snabbt, det förstår jag att man måste knyta ihop säcken. Så då körde jag mitt race.

LÄS OCKSÅ: Tv-frun Elena Belle i stort bajskaos: ”Fruktansvärt”

Det finns dock en grej som Gunilla ångrar, och det var sitt uttalande om Isabels utseende.

– Ni såg vad jag sa, jag tycker det var bra sagt, förutom en sak; “Vad ful du är inuti och utanpå”. Det var inte meningen att jag skulle säga att hon är ful på utsidan, det ser u alla att Isabel Adrian inte är ful. Så det bad jag om ursäkt för. Men ni tror väl inte det kom med i tv, nej nej. Man drar istället på sådana kommentarer, säger Gunilla.

TV3:s presschef Susanne Nylén har lyssnat på Gunilla Perssons podcast.

– Det som händer i programmet det har hänt. Som alltid på en tv-inspelning och i reality finns det en redaktion som stöttar upp. Vad exakt som sagts eller inte kan jag inte uttala mig, men ingen tvingas till att göra eller säga saker de inte vill i programmet, säger Nylén till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Kända tv-profilen kan vara med i Let’s Dance – visar upp TV4:s hemliga sms

LÄS OCKSÅ: Bonde-Joacims krav på tjejerna – som TV4 inte visar

FOTO: Faksimil TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN