Idol 2023 marknadsföring banner

Gunhild Carling drabbad av missfall: "Jag blev så ledsen"

26 sep, 2016 
https://image.hant.se/Unknown1-121x150.png.jpg?imageId=4948492&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Anja Nilsson
Mitt under sin turné drabbades artisten av missfall.
Annons

Artisten Gunhild Carling, 41, var gravid i tredje månaden när hon åkte iväg på turné över tre världsdelar. Gunhild var trött av graviditeten men kämpade på med konserterna och åkte ofta rullstol mellan spelningarna. För en vecka sedan fick hon missfall. Nu berättar hon om sorgen för Expressen:

– När jag var gravid kändes det som jag vunnit 25 miljoner på lotto, tänk att det hände efter fyllda 40, nu vet jag att vinsten inte var helt sann, säger Gunhild, som har barnen Viggo, 6, och Idun, 11, med maken Johan Blomé, 41.

– Jag blev så ledsen, inte minst för barnens skull, de hade verkligen sett fram emot att få ett syskon, och jag fick dåligt samvete för min man Johan, men han var förstående och sa, “du satt ju i rullstol två veckor”, tillägger hon i intervjun med Expressen

Annons

Paret ska nu försöka att skaffa barn på nytt:

– Julen verkar vara en bra tidpunkt. Blir jag gravid igen så kommer jag bara lägga mig på mig på sängen, inte göra något alls.

Barnen Idun, Viggo och mannen Johan.
Gunhild med barnen Idun, Viggo och mannen Johan.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons