Idol 2023 marknadsföring banner

Gunhild Carlings diet fick förödande konsekvenser: "Jag åt choklad och god mat dygnet runt"

26 apr, 2016 
https://image.hant.se/lotta-profileefef-150x150.jpg.jpg?imageId=4983051&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Lotta Hofström
Gunhild Carling lutade sig tillbaka under en period som nybliven kändis och njöt av livet - vilket istället fick förödande konsekvenser.
Annons

Gunhild Carling, 40, kan blåsa i tre trumpeter och steppa på scenen samtidigt. Swing-drottningen från Stockamöllan i Skåne blev rikskändis genom “Let’s Dance” 2014, men när ridån gått ner och musiken tystnat la sig Gunhild på sofflocket.

– Jag var poppis och drog mig på sätt och vis tillbaka under en period och njöt av det nya kändisskapet, säger hon till Kvällsposten.

Hon fortsätter:

– Jag valde att ligga i soffan, prata i telefon, äta choklad och god mat dygnet runt, och gick upp rejält i vikt!

Det fick förödande konsekvenser för kropp och knopp. I fjol drabbades Gunhild av något som liknade en hjärtattack efter ett uppträdande. Då befann hon sig ensam och rädd på ett ensligt hotellrum, någonstans på litauiska landsbygden.

– Jag hade nått kulmen på mitt “kändis-slöande” och gått in i en roll av att vara “Let’s Dance”-Gunhild.

Gunhild Carling njöt av kändisskapet och blev samtidigt slö.

Året därpå ställde hon upp i dansprogrammet igen. Men då kändes det inte lika kul.

– Jag hade gått upp 7-8 kilo och tappat formen, förklarar hon. Jag åt helt enkelt för mycket, kunde gå upp klockan ett på natten och sätta i mig mackor och godsaker.

Annons

Men nu är Gunhild på banan igen!

– Jag har blivit av med alla extrakilon genom att promenera, cykla och dansa. Jag tror på “feelgood-metoden”, göra sånt man tycker är kul, inte plåga sig på ett gym. Nu känner jag mig glad, tror också det är det viktigaste för hälsan. Jag kör på, spelar och sjunger med mina barn när jag är hemma och känner mig lycklig, allt fungerar, avslutar hon.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons