ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunde Svans son Ferrys stora kärlekslycka – plötsliga barnbeskedet

02 nov, 2023 
Gunde och Ferry Svan
Gunde Svans son Ferry Svan berättar nu för Hänt om den stora lyckan i kärlekslivet med flickvännen och sambon Klara.
Dessutom kommer han med ett barnbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunde Svans son Ferry svarar på frågan alla undrar över: ”Det är faktiskt sant”Brand logo
Gunde Svans son Ferry svarar på frågan alla undrar över: ”Det är faktiskt sant”

Skidlegenden Gunde Svan, 61, är numera programledare. På senaste har vi sett honom i bland annat Kompani Svan och Fångarna på fortet. Utöver den rollen är Gunde även pappa till två barn – Ferry Svan, 27, och Julia Svan, 30.

Under vintern 2024 medverkar Gunde och hans son i den nya säsongen av Superstars. Deltagarna som tävlar kommer då att utmanas i tuffa utmaningar där Gunde och Ferry agerar gladiatorer.

Ferry Svans stora kärlekslycka med flickvännen – plötsliga barnbeskedet

Under kanalens pressdag fick Hänt ett snack med både Gunde och Ferry som såg glatt på att få arbeta med programmet tillsammans. Men vad händer mer i Ferrys liv?

Annons

– Jag håller på med timmersport för fullt och satsar för att en dag bli bäst i världen helt enkelt, säger Ferry till Hänt.

Att Gunde trivs bra med att vara pappa råder det inga tvivel kring men det visar sig att en önskan om att familjen ska växa ytterligare också finns.

– Jag har inga barnbarn, inte än i alla fall..., säger Gunde och tittar på Ferry.

Hur går kärlekslivet då Ferry?

– Jag har sambo och hus så det går ändå bra, säger Ferry.

Men inga barn?

– Inte än iallafall, ler han glatt.

Längtar du efter barnbarn Gunde?

– Det gör jag faktiskt, men jag har tålamod så jag kan vänta lite till.

Hon är Ferry Svans flickvän – visar upp lyckan på Instagram

Ferry får sedan chansen att ranka sitt kärleksliv på en skala mellan ett till fem och svaret han ger är en solklar femma.

Annons

Vem är då tjejen som stulit Ferrys hjärta? Flickvännen och numera sambon heter Klara Gärds Lindén, hon är 24 år gammal och paret har varit tillsammans i flera års tid. På Ferrys sociala medier dyker det titt som tätt upp bilder från vardagen med Klara.

FOTO: TT/Instagram

Annons