Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Gunde Svans fina kärleksförklaring till frun i Let's dance: "Har allt"

13 apr, 2018 
AvOla Brising
Gunde Svan och frun Marie Svan.
Det blir känslosamt på TV4 ikväll. Kärlekstemat i Let's dance ger Gunde Svan möjligheten att berätta för hela svenska folket hur mycket han äskar sin fru Marie.
Annons

I kvällens Let’s dance på TV4 är det kärlekstema och en av deltagarna som verkligen tagit detta på allvar och samtidigt passa på att visa sina känslor för hela svenska folket är Gunde Svan, 56.

Den legendariske längdåkaren, som har tagit hela fyra OS-guld, sju VM-guld och dessutom vunnit den totala världscupen fem gånger, träffade sin fru Marie, 54, redan 1981, tre år innan hans makalösa karriär tog fart på allvar. Även Marie åkte då de skidor och hon har även varit med i damlandslaget under 80-talet.

Marie och Gunde gifte sig 1990 och har två vuxna barn, Julia, 25, och Ferry, 21. Då Gunde drabbades av sjukdomen twar för snart tio år sedan sattes deras kärlek på prov ordentligt. Paret grälade mer än någonsin och höll på att kväva varandra hemma i sjukstugan, men som tur var förstod de båda vad det berodde på.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har levt tillsammans i så många herrans år. Hon kan mig utan och innan. Vi förstod att det hade med sjukdomen att göra, förklarade Gunde i Expressen för sex år sedan.

De tog sig igenom krisen och Gunde blev frisk från sjukdomen. Och i kvällens Let’s dance väljer skidlegendaren att verkligen hylla sitt livs stora kärlek ordentligt. Något som även TV4 själva har uppmärksammat på sin Let’s dance-sida på Instagram. Där har de lagt ut ett fint filmklipp från presentationen av Gundes dans ikväll och till detta skrivit:

Vilka fina ord om din fru Gunde! Ikväll är det kärlekstema och mycket känslor utlovas!”

https://www.youtube.com/watch?v=rD7wvA9p3vY&t=5s

I klippet som sedan visas från kvällens program ger Gunde Svan sin fru Marie en fantastiskt fin kärleksförklaring:

– Jag vill berätta om min hustru som har stått ut med mig i 37 år… en sån där tjej som har allt: Marie betyder så mycket att jag känner ju när jag inte är i närheten av henne att jag blir sämre.

Gissa om Marie Svan kommer bli lycklig när hon ser det ikväll. Och bli inte förvånade om hon till och med gråter en liten skvätt av glädje.

FOTO: IBL

Annons